Μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης, τελέστηκε το μυστήριο του γάμου του Δημήτρη Παλασίδη, ταμία της ομάδας των Λευκαδίων, και της αγαπημένης του Αντωνίας Γαργούτα, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στον Κοπανό.
Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Άκης Ουρδουλίδης και η Όλγα Κολλημένου, που με χαμόγελα και θερμές ευχές στάθηκαν στο πλευρό τους στην όμορφη αυτή στιγμή.
Η γαμήλια γιορτή συνεχίζεται με αμείωτο κέφι στο Νυχτερινό Κέντρο Διασκέδασης “Music Hall Σείριος” στο Μακροχώρι, όπου φίλοι και καλεσμένοι γλεντούν με ζωντανή μουσική, χορό και πολλή αγάπη για το ζευγάρι.
Ο Δημήτρης και η Αντωνία ξεκίνησαν το νέο τους ταξίδι με ευχές, χαμόγελα και πολλή αγάπη. Βίον ανθόσπαρτον και κάθε ευτυχία στο ζευγάρι!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Σοκάρουν οι εικόνες από τα τραύματα στα πόδια πολίτη της Βέροιας που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα πριν από λίγε ημέρες στο κέντρο της
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία μόλις 55 ετών, ο Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Πέμπτη 12
-
Τον αναγνωρίζετε; Το χαμογελαστό παιδάκι της φωτογραφίας ποζάρει μπροστά από έναν σχολικό χάρτη, με μολύβι στο χέρι και βλέμμα γεμάτο σκαντα...
-
Ανησυχία προκάλεσε σε κατοίκους της Αλεξάνδρειας, στην Ημαθία η εμφάνιση λύκων στην είσοδο της πόλης. Το περιστατικό σημειώθηκε τα
-
Διαθέτουν φωτοβολταϊκό πάνελ, Wi-Fi, θύρες USB για φόρτιση κινητών, και Bluetooth
-
Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ένας καθηγητής Λυκείου σε χωριό της Πέλλας. Ο 40χρονος άνδρας κατέρρευσε ξαφνικά, την ώρα που βγήκε
-
Το κόστος ζωής στην Ελλάδα έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.
-
Με φράσεις όπως «κάτι νέο γεννιέται» και με κεντρικό σύνθημα το «συνεχίζουμε μαζί», ο Θεόδωρος Καράογλου ανακοίνωσε και επίσημα την
-
Όταν τα μικρά παιδιά δείχνουν το δρόμο της αγάπης και της ελπίδας - Συγκινημένος ο πατέρας «λύγισε» μπροστά στην
-
Την τελευταία του πνοή άφησε ο αστυνομικός που είχε ενημερωθεί με καθυστέρηση ενός χρόνου από το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο ότι




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.