Συνολικά προσπάθησαν να αποσπάσουν 163.000 ευρώ
Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, συνελήφθησαν χθες (29 Σεπτεμβρίου 2025) σε περιοχή της Πέλλας, 3 αλλοδαποί άνδρες, που προσπάθησαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένο άνδρα.
Ειδικότερα, συνεργός τους τηλεφώνησε στον ηλικιωμένο προσποιούμενος τον γιατρό και ισχυρίστηκε ότι η εγγονή του έχει τραυματιστεί και πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ζητώντας το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.
Οι προαναφερόμενοι άνδρες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να επιβαίνουν σε όχημα και ανέμεναν προκειμένου να παραλάβουν τα χρήματα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι συνεργοί των συλληφθέντων τηλεφώνησαν την ίδια ημέρα σε ακόμα 5 άτομα σε περιοχές της Πέλλας και χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, επιχείρησαν να αποσπάσουν συνολικά το χρηματικό ποσό των 113.000 ευρώ.
Κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν οι συλληφθέντες, καθώς και 3 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών τους, όσο και για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 26 Μαρτίου 2026 στο κέντρο της Βέροιας, όταν ένα αυτοκίνητου ξέφυγε της πορείας του στην
-
Σε κατάσταση προβληματισμού βρίσκονται οι αγρότες σε Ημαθία και Πέλλα, μετά το χαλάζι που έπληξε τις καλλιέργειες και προκάλεσε ζημιές
-
Ερώτηση σχετικά με την παρουσία μελών των Μαρτύρων του Ιεχωβά έξω από σχολικές μονάδες στη Βέροια έθεσε ο Κώστας Παλουκίδης, ζητώντας
-
Νέα ενημέρωση: Έχει καλυφθεί η ανάγκη για αίμα - Καλέστε στο τηλ. 2331351173 για μελλοντικές ανάγκες
-
Η επιτυχία αυτή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και τιμά την ΕΛ.ΑΣ. - Είναι αποτέλεσμα επίμονης δουλειάς και εμπειρίας
-
Aνέβασε στο Instagram, ένα βίντεο με ερωτικές στιγμές της 17χρονης συντρόφου του, μόνο και μόνο για να την εκδικηθεί
-
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του veriotis.gr Για 8η χρονιά το Μακροχώρι τίμησε τη μνήμη των 21 αδικοχαμένων
-
Ο αστυνομικός με την χρυσή καρδιά Ήταν 25 Μαρτίου του 2020, όταν μια ξαφνική είδηση βύθισε στο πένθος,
-
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία οδό, ένα χιλιόμετρο μετά τον κόμβο Δωδώνη, με δύο νεκρούς. Ένα φορτηγό συγκρούστηκε με ΙΧ




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.