«Πρόκειται για ένα φεστιβάλ για όλη την οικογένεια, που ξεκίνησε την Παρασκευή στον Τριπόταμο με διάφορες δράσεις και συνεχίζεται σήμερα με πολλές δραστηριότητες από νωρίς το πρωί. Προσπαθούμε να φέρουμε τα παιδιά σε επαφή με τη φύση, την τέχνη και το παιχνίδι και στόχος μας είναι να συμμετέχει όλοι και όχι μόνο τα παιδιά», δήλωσε στην εκπομπή “Περίμετρος” η διευθύντρια του ΚΕΠΑ, Κατερίνα Γρηγοριάδου.
Οι δράσεις φέτος απλώνονται σε περισσότερα σημεία και ανοιχτούς χώρους, όπως στις όχθες του Τριπόταμου, στην πλατεία Αγίων Αναργύρων, στο αρχαιολογικό μουσείο, στην πλατεία δημαρχείου και στο γήπεδο του Προμηθέα (εβραϊκά μνήματα). Το τριήμερο φεστιβάλ θα κλείσει με ένα μεγάλο πάρτι – συναυλία, αποχαιρετώντας το φετινό καλοκαίρι.
Δείτε το video:




Ποια παιχνίδια .... περιβάλλοντος?
ΑπάντησηΔιαγραφήΔείτε πως αφήσατε το χώρο των εβραϊκών μνηματων μετά την....γιορτή των χρωμάτων. Τα σακουλάκια με τα χημικά χρώματα σε σκόνη ανέφεραν επάνω αυστηρές προειδοποιήσεις ασφαλείας για παιδιά κάτω των 12 ετών .