Η δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης μετατράπηκε σε ένα ατελείωτο πάρτι, μια μουσική «ομαδική θεραπεία», χάρη στους εκρηκτικούς Group N’ Therapy, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό με αγαπημένα κομμάτια από τη ροκ, την ποπ, τη ντίσκο και τα 80s, δημιουργώντας ατμόσφαιρα κεφιού, χορού και ζωντάνιας μέχρι αργά το βράδυ.
Νωρίτερα, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Chef Workshop με τον διακεκριμένο σεφ Κώστα Ιωακειμίδη. Ο σεφ εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με τον τρόπο που «πάντρεψε» την τοπική παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομία, χρησιμοποιώντας προϊόντα της Νάουσας και αναδεικνύοντας τη στενή σχέση φαγητού και κρασιού, με κυρίαρχο το φημισμένο Ξινόμαυρο.
Από νωρίς το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα, το πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου Νάουσας γέμισε ασφυκτικά από επισκέπτες που κατέφτασαν όχι μόνο από την Ημαθία και τους γύρω νομούς, αλλά και από το εξωτερικό, αποδεικνύοντας πως το φεστιβάλ έχει καταστεί πλέον θεσμός με μεγάλη ακτινοβολία.
Το Naoussa Street Food Festival – Wine Edition δεν αποτελεί απλώς μια γιορτή γεύσεων, αλλά ένα ολοκληρωμένο πολιτιστικό γεγονός που αναδεικνύει τον γαστρονομικό και οινικό πλούτο της Νάουσας, συνδέει την παράδοση με τη σύγχρονη δημιουργία και φέρνει κοντά τον κόσμο μέσα από τη γεύση, το ποιοτικό κρασί και τη μουσική. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν street food από επιλεγμένους επαγγελματίες της γαστρονομίας, να γνωρίσουν τα κρασιά των καταξιωμένων οινοπαραγωγών της Νάουσας και να ζήσουν ένα φιλόξενο, γιορτινό κλίμα στο ομορφότερο σημείο της πόλης, το Δημοτικό Πάρκο Νάουσας.
Δείτε φωτογραφίες:



.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.