Στο φιλικό παιχνίδι της Βέροιας με τον Ηρακλή, οι ποδοσφαιριστές της “Βασίλισσας του Βορρά” προχώρησαν σε μια κίνηση υψηλής συναισθηματικής αξίας μπαίνοντας στο γήπεδο με μια φανέλα του αρχηγού τους, Νίκου Τζημογιάννη.
Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να σταθούν δίπλα του, στέλνοντάς του μήνυμα δύναμης και αγάπης μετά τη δύσκολη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
Ο πολύπειρος αμυντικός, που για χρόνια ηγήθηκε της ομάδας με πάθος και αυταπάρνηση, θα μείνει για καιρό εκτός γηπέδων, αλλά η παρουσία του παραμένει αισθητή στο γήπεδο. Η συγκινητική αυτή κίνηση των συμπαικτών του, σε συνδυασμό με το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, απέδειξαν πόσο βαθιά έχει δεθεί με τη Βέροια και πόσο τον εκτιμούν όλοι. Η ευχή όλων είναι να επιστρέψει υγιής και δυνατός, για να φορέσει ξανά τη φανέλα που έχει τιμήσει όσο λίγοι.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης χτυπούσε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον πεζόδρομο της Έλλης
-
Η δυνατή και συνεχόμενη βροχόπτωση που έπληξε το Ξηρολίβαδο άφησε έντονα σημάδια, ιδιαίτερα στο ανατολικό μέρος του χωριού, στο σημείο
-
Έξι χρόνια μετά την απελευθέρωσή της από τον Ελληνικό Στρατό, στις 16 Οκτωβρίου 1912, η Βέροια εξακολουθεί να είναι μια ζωντανή και
-
Αχ Αννούλα του χιονιά... Χρόνια πολλά σε όλες! Της Αγίας Άννης σήμερα, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και αρκετές είναι οι
-
Η μηχανή του καρφώθηκε σε μπάρες Τραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (10/12) στη
-
Χρόνια πολλά Νίκο, Νίκη και Νικολέτα! Του Αγίου Νικολάου σήμερα, μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της
-
Καθημερινή ενημέρωση με ειδικό banner από την ΕΛ.ΑΣ. Ειδικό banner με συγκεντρωτικούς πίνακες, με αφορμή τις έκτακτες
-
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στο πλαίσιο των προγραμματισμένων έργων συντήρησης του δικτύου διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ανακοίνωσε προσωρινές
-
Ονόματα και θέματα εμπνευσμένα από παιδικά, γλυκά, παραμύθια, μιούζικαλ και βραδιές όσκαρ!
-
Απόκοσμες φωνές, ψίθυροι από το πουθενά και αινιγματικές οπτασίες νεαρών κοριτσιών «φτιάχνουν» το μύθο της Μόρνας




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.