http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αθάνατος! Σαν σήμερα σκοτώθηκε ο αστυνομικός Αλέξανδρος Τζιμούλης

Πριν από δύο χρόνια, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας είχε μια τραγική απώλεια. Ένας αστυνομικός της είχε σκοτωθεί με την υπηρεσιακή μηχανή του, κατά την διάρκεια της περιπολίας του στην οδό Μ. Αλεξάνδρου της Αλεξάνδρειας (κοντά στην Λαϊκή Αγορά).

Ένα ΙΧ που οδηγούσε μια γυναίκα, παραβίασε την προτεραιότητα, με αποτέλεσμα η μηχανή να εκτραπεί και να χτυπήσει σε κολώνα της ΔΕΗ. Ο Αλέξανδρος Τζιμούλης άφησε την τελευταία πνοή του, λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Βέροιας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους αγαπημένους φίλους του.

Ήταν υπόδειγμα αστυνομικού, με αρχές και αξίες, πιστός Χριστιανός (ήταν ψάλτης σε Ιερού Ναούς της Ημαθίας), όπως επίσης και πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λουτρού. Ήταν παντρεμένος και είχε 4 παιδιά. Αιωνία του η μνήμη!

5 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ