http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήρθε στη Βέροια για... ψάρι ο Άγγελος Διονυσίου!


Στη Βέροια βρέθηκε σήμερα ο Άγγελος Διονυσίου, όχι για κάποια εμφάνιση, αλλά για να απολαύσει καλό φαγητό και καλή παρέα. Ο γνωστός τραγουδιστής επισκέφθηκε την ψαροταβέρνα «Ψιψίκας» του παλιού του φίλου, Γιώργου Ψιψίκα, έναν χώρο που, όπως λέει και ο ίδιος, μπορεί να μην βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, αλλά σερβίρει ψάρια και θαλασσινά φρέσκα και ποιοτικά, που θα ζήλευαν ακόμα και παραθαλάσσια μέρη.

Και η αλήθεια είναι αυτή. Η Βέροια, αν και μακριά από ακτές, έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της «γαστρονομική γέφυρα» με τη θάλασσα, χάρη σε ανθρώπους σαν τον Γιώργο Ψιψίκα που επιμένουν στην ποιότητα και την αυθεντική γεύση. Ο Άγγελος, λάτρης του καλού φαγητού, δεν θα μπορούσε να μην κάνει μια στάση στου Ψιψίκα για καλό ψάρι, συνδυάζοντας το καλό φαγητό με μια ζεστή συνάντηση με τον παλιό του φίλο.

Οι δυο φίλοι μοιράστηκαν και ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, με τον τραγουδιστή να επαινεί το φαγητό του Ψιψίκα, υπενθυμίζοντας παράλληλα και στον κόσμο τη μεγάλη καλοκαιρινή εμφάνιση που έχει προγραμματίσει στις 30 Αυγούστου στο γήπεδο της Πατρίδας, όπου μαζί με τα αδέλφια του, Στέλιο και Διαμαντή, θα δώσουν συναυλία - αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ανέγερση της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Συλλόγου «Τα Παιδιά της Άνοιξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ