Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατερίνης, εξιχνίασαν υπόθεση εκβίασης από Αλβανό υπήκοο σε βάρος Έλληνα που έγινε στις αρχές του 2025.
Ειδικότερα, Αλβανός άνδρας, έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας, τον περασμένο Ιανουάριο εκβίασε τηλεφωνικά τον Έλληνα, αξιώνοντας την καταβολή του χρηματικού ποσού των 300.000 ευρώ, με πρόφαση την οφειλή σε άλλον Έλληνα, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Επίσης διαπιστώθηκε ότι, ο προαναφερόμενος Αλβανός είναι ο ηθικός αυτουργός και για την τοποθέτηση στις 23 Ιανουαρίου 2025 μίας χειροβομβίδας αμυντικού τύπου σε σπίτι συγγενικού προσώπου του εκβιαζόμενου στην Πιερία και για την ρίψη στις 1 Φεβρουαρίου 2025 ενός αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού (βόμβα μολότοφ) σε σπίτι άλλου συγγενικού προσώπου του έλληνα σε περιοχή της Αττικής.
Για την τέλεση της τηλεφωνικής εκβίασης προέκυψε ότι ο Αλβανός προμηθεύτηκε το τηλέφωνο από άλλον αλλοδαπό άνδρα, συγκρατούμενο του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουνίου στη Βέροια, όταν σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό ανήλικης
-
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/06) στο Βέρμιο, έπειτα από εκδήλωση πυρκαγιάς σε δασική έκταση κοντά στον επαρχιακό
-
«Να διερευνηθούν πλήρως τα αίτια του περιστατικού και να αποδοθούν οι ευθύνες όπου υπάρχουν», ζητά το Σωματείο
-
«Η οικογένειά μας ήταν και είναι περήφανη για σένα» έγραψε στο facebook ο Χρήστος Σκουμπόπουλος
-
Την τύχη του στο τηλεπαιχνίδι του STAR ο «Τροχός της Τύχης», με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη, δοκίμασε ο Παρασκευάς
-
Με μία από τις πιο δυνατές στιγμές της φετινής διοργάνωσης συνεχίστηκε το βράδυ της Πέμπτης, 18 Ιουνίου, η «Εύηχη Πόλη 2026», καθώς
-
Με ανεπανάληπτη επιτυχία και συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (21/06) η μουσική βραδιά στη
-
Δείτε αναλυτικά τις διακοπές ηλεκτροδότησης στην Ημαθία τις επόμενες μέρες
-
Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, συγκίνηση και χαμόγελα έζησαν οι απόφοιτοι του 1976 από όλα τα σχολεία της Βέροιας, οι οποίοι
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιουνίου στην οδό Σταδίου στη Βέροια.





Παντού Shqipitar !!! Κάθε μέρα διαβάζουμε για εγκλήματα . Τι φάρα είναι
ΑπάντησηΔιαγραφή;;;
Να φύγουν από την χώρα μας, όλο προβλήματα μας δημιουργούν εδώ και 35 χρόνια, να μείνουν μόνοι οι ομογενείς και αυτοί αφού ελεγχθούνε πλήρως.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕχω τις υποψιες οτι τα τηλεφωνα τους τα παραχωρουν στα επισκεπτηρια φιλοι συγγενεις και τα βαζουν σε μπωλ. Σωματικο ελεγχο πρεπει να κανουν στους επισκεπτες φυλακων πριν μπουν. Ακομη και το μπωλ φαγητου να ελενξουν.
ΑπάντησηΔιαγραφή