Συνελήφθη την Πέμπτη (10-07-2025) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καστοριάς, 24χρονος, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς και ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 24χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα 31χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.
Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 3 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 185 ευρώ.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, ενώ ο συλληφθείς μαζί με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ημαθία μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Παράνομου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των
-
Σοκαριστικές εικόνες έρχονται από το Μακροχώρι, εκεί όπου ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία. Πιο
-
Αναστάτωση προκλήθηκε στη Σκύδρα από ένα απίστευτο περιστατικό που συνδυάζει πάθος, παρεξήγηση και τελικά μπλεξίματα με τον νόμο.
-
Ένα βαρύ πένθος έχει πέσει στην Κοζάνη και ειδικότερα στην Λευκοπηγή, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών η Ευαγγελία Σίρμπου.
-
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο τραυματίστηκε μια γυναίκα σημειώθηκε νωρίς σήμερα λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα,
-
Ακυρώθηκε το ελαφρυντικό για το δυστύχημα που συγκλόνισε όχι μόνο την Παλαιόχωρα, αλλά και όλη την Ελλάδα
-
Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργος Μελιόπουλος Ανησυχία επικράτησε την Τετάρτη 29 Απριλίου στα Ριζώματα, μετά την
-
Σαν να μην μπήκε καλά ο Μάης... Μετά το πρωινό τροχαίο στο Μακροχώρι, που αυτοκίνητο «μπήκε» μέσα σε ψητοπωλείο
-
Ξεκινά μια νέα εποχή για τους πολίτες, καθώς τίθεται σε εφαρμογή η διαδικασία αντικατάστασης των παλαιών δελτίων ταυτότητας με νέες
-
Ένα ζευγάρι ηλικίας 58 και 60 ετών αντίστοιχα προκάλεσε έντονη αναστάτωση στη ΔΥΠΑ Βέροιας . Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, το





Αφού το ίδιο το λιμενικό τους κουβαλάει στην Ελλάδα,το ίδιο το κράτος τους μεταφέρει δεξιά κι αριστερά στην ενδοχώρα,ο 24 χρόνος τους πείραξε;;; Προφανώς οι κυβερνώντες δεν θέλουν συνεταίρους στην κονομα...
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα γνωστα. Χωρις διπλωμα και αδεια οχηματος. Το ιδιο κανουν και σε ενοικιαζομενα οχηματα με πλαστα εγγραφα. Το ιδιο θα κανουν και στην Κρητη. Μην κανουν το λαθος οι προσφυγγες και επικοινωνησουν διαδικτυακως με διακκινητες.
ΑπάντησηΔιαγραφή