Οι Σελιώτισσες συμμετείχαν στην γιορτή με τις πίτες τους, που με χαρά, ιδιαίτερο μεράκι, ξεχωριστή τεχνική και παλιές παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές ετοίμασαν.
Οι πίτες εκτέθηκαν σε μεγάλες τραπεζαρίες στην κεντρική πλατεία του χωριού και αφέθηκαν στον θαυμασμό των Σελιωτών που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, πριν μοιραστούν προσφέροντας την ξεχωριστή γευστική διάσταση της παράδοσης.
Ένα ταξίδι στην παράδοση και στην γεύση που ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους. Ήταν μια εκδήλωση που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετείχε πλήθος κόσμου. Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Αλέκος Τσαχουρίδης και η Περιφερειακή Σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα.









Διαγωνισμό με το άλλο χωριό κάνετε, οι ίδιοι πάλι είσαστε.....
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι φυσικά έρχονται δεύτεροι.
ΔιαγραφήΔιαφορετικης μορφης εκδηλωσεις....συμπληρωνουν η μια την άλλη...
Διαγραφή100 ατομα στο Ξηρολίβαδο ...χιλιαδες στο Σελι την επομενη ....
Ολοι στα κυβικα τους...
Ποιος διαγωνισμος ?..το ενα ειναι Κωμόπολη το καλοκαίρι το αλλο εποχιακος καταυλισμός στην αγονη γραμμή με οδικό δίκτυο ετοιμο για ατυχήματα ....
ΔιαγραφήΟυκ εν τω πολλώ το ευ!
ΔιαγραφήΠαρακαλώ να μην μας μιμείστε εμάς από το Ξηρολίβαδο διότι δεν θα μας φτάσετε ΠΟΤΕ !!!.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤους το λέει όλη η Ημαθία χρόνια αλλά αυτοί..
ΔιαγραφήΕσυ που γραφεις για το Σελι,ενω υπαρχει και δημοσιευση για το Ξηρολιβαδι περνα απο το ιατρείο μας....εχουμε και ψυχιατρο αυτη την εβδομαδα περα απο παθολογο για κομπλεξικους σαν και εσενα.
ΔιαγραφήΓια να σας τους στείλανε θα σας... χρειάζονται!
ΔιαγραφήΑΠΑΝΤΗΣΗ στον Ανώνυμος28 Ιουλίου 2025 στις 2:52 μ.μ.
ΔιαγραφήΔεν είναι τυχαίο ότι είστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ''χωριό'' που σας έστειλαν Ψυχίατρο......υπάρχει σοβαρό ιατρικό ιστορικό για εσάς εκεί πέρα.....χαχαχαχα.
to drone petouse h htan sthn Kozani sthn fwtia
ΑπάντησηΔιαγραφήΠανω απο τα δενδρύλλια ηταν.....
ΔιαγραφήΠοτε θα ποτισεις τα φυτα ? Να το πουμε να μην πεταει προς τα εκει....!!
Διαγραφήeisai tyxeros pou mas kovei ta sxolia o veriotis
ΔιαγραφήΣυρμουλα η επόμενη δύναμη του νομού Ημαθίας
ΑπάντησηΔιαγραφή💓💓💓💓💓💓💓💓💓
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραίες είναι οι παραδόσεις (Ξηρολίβαδο & Σέλι) , αλλά τα τελευταία χρόνια παρουσιάζετε την «Γιορτή Πίτας» , η οποία δεν υπήρξε στο παρελθόν και συνέχεια οι ίδιοι τις απολαμβάνετε σε γεύσεις, ουδέν σχόλιο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπό την σελίδα του George Farsarotos {Νεος Ιατρος βάρδιας στο Ιατρείο Σελίου απο σημερα ο κ Μπουρδουβαλης Ιωάννης με Σελιωτισα συζυγο μάλιστα και σπιτι στο Σέλι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλώς ηρθες Ιατρε.
Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τον Ιατρό μας ειναι το 697 572 5935.
Η Υπηρεσιακη του τοποθετηση απο την 3η ΥΠΕ στο Σέλι θα διαρκέσει μεχρι τον δεκαπενταύγουστο.} Οι παρατηρήσεις μας για τον πρώην πιάσανε,........ άντε να δούμε θα μας ενημερώσουν γιατί έγινε η αλλαγή !
Παρε τον Προεδρο του Σελίου...Θα σου τα εξηγησει το παλικάρι....
ΔιαγραφήΟι παρατηρησεις σας ειχαν στόχο και αυτες την υπαρξη γιατρου στο Σελι φαντάζομαι οχι την αρνηση ?....κατι που εγινε Πράξη και ο Γιατρος θα ειναι μεχρι 15 Αυγουστου καθημερινά .
Και για το Ξηρολιβαδο δουλεύει ο Προεδρος του Σελιου....
Όμορφη εκδήλωση, μπράβο στους διοργανωτές!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤου χρόνου συμπεριλάβετε στο μενού και την παραδοσιακή βλάχικη τσουκνιδόπιτα (μάρσινα), ασυναγώνιστη σε νοστιμιά!
Καλύτερα με αντίτιμο να τρώμε όλοι και να είμαστε ευχαριστημένοι. Στο Σελι όλα στην εντέλεια, αν και είμαι από το Ξηρολιβαδο καμία σχέση η διοργάνωση. Οποίος πρόλαβε τον κύριο είδε με τις πίτες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕσύ δεν πρόλαβες;; Του χρόνου κάνεις μια χορτόπιτα και θα είσαι από τους πρώτους στη... σειρά να φας και ένα κομμάτι!
ΔιαγραφήΜπράβο και στα ΔΥΟ χωριά που πασχίζουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο
ΑπάντησηΔιαγραφήΣωστά !
ΔιαγραφήΗ κοινότητα Σελιου έκανε πίτα ;
ΑπάντησηΔιαγραφήδεν είναι γιορτές
ΑπάντησηΔιαγραφήείναι μνημόσυνα
οτι κάποτε υπήρχαν
χωρια με ζωη και σφυγμο..
να ζήσουμε να τα θυμόμαστε