Το Ποντιακό Μαντί ετοιμάστηκε με αγάπη, μεράκι και σεβασμό στην Ποντιακή γαστρονομία, από τις μαγείρισσες του συλλόγου: Γεωργία Συμεωνίδου, Ειρήνη Τσανακλίδου και Ελένη Τσαγγαλίδου.
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πολιτιστικό Ποντιακό Σύλλογο Θρυλορίου και ιδιαίτερα στην πρόεδρό του, Χρύσα Μαυρίδου, για την ζεστή και εγκάρδια φιλοξενία! Ευχαριστούμε επίσης όσους βρέθηκαν κοντά μας, μοιράστηκαν όμορφες κουβέντες και στήριξαν τη συμμετοχή μας.
Μέσα από τη συμμετοχή μας, συνεχίζουμε να κρατάμε ζωντανή την Ποντιακή παράδοση, τόσο μέσα από τη μαγειρική, όσο και μέσα από τη συλλογική μας παρουσία. Να είστε όλοι καλά! Συνεχίζουμε δυναμικά!», καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.
Δείτε φωτογραφίες:





























Συγχαρητήρια !
ΑπάντησηΔιαγραφήΠληροφοριακά να σας πω ότι το μαντί ανήκει στην τουρκική κουζίνα και όχι στην ποντιακή.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕκτιμώ πως το σχόλιό σας θα προκαλέσει ορισμένες ισχυρές αντιδράσεις...(αν και είμαι απόλυτα σύμφωνος πως είναι αραβικής προέλευσης που έφτασε σε αυτήν την εκδοχή στην Τουρκία ενώ αντίστοιχες παρασκευές συναντάμε τόσο στην Ασιατική όσο και στην Ρώσικη κουζίνα.
ΔιαγραφήΟι Πόντιοι πήγανε να παρουσιάσουν ένα Τούρκικο φαγητό;;; Ότι να ναι!
ΑπάντησηΔιαγραφή