Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαγευτική Νατάσα Μποφίλιου, συγκλονιστικός Θέμης Καραμουρατίδης - Μεγάλη βραδιά στη Βέροια

Μια αξέχαστη μουσική εμπειρία χάρισε το βράδυ της Τρίτης, 1 Ιουλίου, η εκρηκτική Νατάσα Μποφίλιου στους θεατές που «πλημμύρισαν» το θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη» στη Βέροια. Μαζί της, ο σταθερός συνοδοιπόρος και πολυτάλαντος δημιουργός Θέμης Καραμουρατίδης, σε μια συναυλία που εξελίχθηκε σε μια συγκλονιστική μουσική γιορτή, γεμάτη συναίσθημα, δύναμη και καλλιτεχνική αρτιότητα.

Από το πρώτο λεπτό μέχρι και την τελευταία νότα, η Νατάσα Μποφίλιου κατέκτησε τη σκηνή με τη χαρακτηριστική θεατρικότητα και την αφοπλιστική της ερμηνεία. Το ρεπερτόριο περιλάμβανε αγαπημένα τραγούδια από όλη τη δισκογραφία της, προκαλώντας ξέφρενο ενθουσιασμό στο κοινό.


Η επικοινωνία της με το κοινό ήταν αληθινά συγκλονιστική. Χειμαρρώδης, αυθόρμητη, αυθεντική, η Μποφίλιου δε δίστασε να τραγουδήσει με το κοινό, να αστειευτεί, να συγκινηθεί. Οι θεατές - κάθε ηλικίας - όχι μόνο συμμετείχαν ενεργά, αλλά πολλές φορές «υπερκάλυπταν» τη φωνή της, τραγουδώντας με πάθος κάθε λέξη, κάθε στροφή, σαν να ήταν κομμάτι της δικής τους ζωής.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης, με το πιάνο και την αισθαντική μουσική του παρουσία, προσέδωσε στην παράσταση μια ιδιαίτερη ποιότητα, ενισχύοντας τη συναισθηματική ένταση της βραδιάς. Μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς που πλαισίωναν το σχήμα, παρουσίασαν ένα πολυεπίπεδο ηχητικό αποτέλεσμα, ενορχηστρωμένο με δεξιοτεχνία και ευαισθησία.


Η ατμόσφαιρα στο θέατρο Άλσους ήταν ηλεκτρισμένη. Οι θεατές όρθιοι, με υψωμένα χέρια, χειροκροτούσαν ασταμάτητα, σε μια βραδιά που έμοιαζε περισσότερο με κατάθεση ψυχής παρά με απλή συναυλία.


 Από όλες τις όμορφες στιγμές της βραδιάς, ξεχώρισε αυτή όπου οι οφελούμενοι του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Βέροιας «Βήματα Μαζί», ανέβηκαν στη σκηνή και σαν χορωδία συνόδευσαν τη Νατάσα Μποφίλιου στο αγαπημένο τραγούδι του κοινού «Το μέτρημα».

Δείτε φωτορεπορτάζ του veriotis.gr:











































































































17 σχόλια:

  1. Με 25 ευρώ εισιτήριο η συντρόφισσα θα τραγουδάει σε πολλές άδειες καρέκλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν θα δεις ποτε ρομα με γυαλια ορασεως, παχυσαρκη χωρις συντροφο, αριστερο χωρις λεφτα.
      εγραψα την παροιμια οσο πιο κοσμια γινεται

      Διαγραφή
  2. Διερωτωμαι πως δε φόρεσε την καφιγια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ πως δεν τις μπορώ τις δηθενοκουλτούρες. Και που είδα τις φωτο βαρέθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν όλοι υπέροχοι μουσικοί κ Κ Μποφίλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 11.21 π.μ ..δεν έγραψες παροιμία..με το μυαλό σου..τον χαρακτήρα σου έδειξες..με τα σχόλια σου για τους Ρώμα για τους παχύσαρκους ..και για αριστερούς..αν ήσουν σωστός άνθρωπος δεν θα σχολιάζες..όσο για την Μποφίλιου..αν σε πειράζει..ξίδι..αλλά αυτοί είστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο 11,21 ειμαι. νταξει αριστερε νταξει

      Διαγραφή
    2. Άσε ρε φίλε/η ο 11:21 οπεκιεπιαρης είναι ,φταίνε οι κονσερβοκουτιδες για τον μίνι δεν είδα δεν ξέρω δεν άκουσα. Όσο για τις παροιμίες μια και από μένα δεν θα δεις πρόβατο χωρίς μπλε γιαλιά.

      Διαγραφή
  6. Άνθρωπος που δεν σέβεται τον πατέρα του δεν έχει αρχές και ήθος!Ντρέπομαι για τον κόσμο που πήγε να την ακούσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρώτη φορά αριστερή με ταξίδι στο Λονδίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αντάρτισσα προλετάρια με την καπιταλιστική τσέπη.
    Ευτυχώς στην συναυλία δεν πήγε ο αναμενόμενος κόσμος, και τα περισσότερα ήταν παιδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 4:55 μ.μ ..να μην φοβάσε τους προλετάριους με γεμάτες τσέπες τους δεξιούς με άδειες τσέπες να φοβάσε....και αν έχουν λεφτά οι προλετάριοι δουλεύουν και έχουν....σταματήστε αυτήν την καραμέλα..φτάνει..ούτε οι προλετάριοι μας έφεραν σε αυτήν την φτώχια..σκέψου λίγο ..ποιοι μας κυβερνάνε τόσα χρόνια..και πρόσεχε..μην σε πάρουν το σπίτι οι κομμουνιστές..έτσι σας μεγάλωσαν τόσα χρόνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ σωστά τα λες!!! Τους δεξιούς με άδειες τσέπες να φοβάστε 👍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα κακόβουλα σχόλια προέρχονται από κομπλεξικούς , αργοσχολους που αμφιβάλλω αν είδαν τη συναυλία, η οποία ήταν εξαιρετική. Η Μποφιλιου ήταν αεικίνητη, τραγουδούσε επί 2 ωρες, με κοινωνικές ευαισθησίες και με μία καταπληκτική 9μελή ορχήστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ