Παίκτης της Βέροιας είναι κι επίσημα ο Αντώνης Χερίδης
Και τυπικά, πλέον, ο Αντώνης Χερίδης είναι παίκτης της Βέροιας, με τη μεταγραφή του να είχε ανακοινωθεί στην πρόσφατη ΓΣ της Βέροιας. Σήμερα (15/7), ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση του συλλόγου, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου Βεροιώτη επιθετικού.
Αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας και συνέχισε στην Κ19 του Μακεδονικού πριν γίνει επαγγελματίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στην οποία έμεινε μέχρι και την περασμένη σεζόν, αποκτώντας πλούσιες εμπειρίες από τη Super League 2.
«Η ΒΕΡΟΙΑ έκανε δικό της τον ταλαντούχο επιθετικό Αντώνιο Χερίδη. Ο 21 χρόνος Σέντερ φορ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ Κουλούρας, τμήματα υποδομής Βέροιας (Κ19), Μακεδονικού Κ19 και στην συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Μακεδονικό (24 συμμετοχές και 3 γκολ). Η οικογένεια της Βασίλισσας του Βορρά καλωσορίζει ένα δικό της παιδί!», αναφέρει η ανακοίνωση.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ημαθία μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Παράνομου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των
-
Σοκαριστικές εικόνες έρχονται από το Μακροχώρι, εκεί όπου ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία. Πιο
-
Αναστάτωση προκλήθηκε στη Σκύδρα από ένα απίστευτο περιστατικό που συνδυάζει πάθος, παρεξήγηση και τελικά μπλεξίματα με τον νόμο.
-
Ένα βαρύ πένθος έχει πέσει στην Κοζάνη και ειδικότερα στην Λευκοπηγή, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών η Ευαγγελία Σίρμπου.
-
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο τραυματίστηκε μια γυναίκα σημειώθηκε νωρίς σήμερα λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα,
-
Ακυρώθηκε το ελαφρυντικό για το δυστύχημα που συγκλόνισε όχι μόνο την Παλαιόχωρα, αλλά και όλη την Ελλάδα
-
Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργος Μελιόπουλος Ανησυχία επικράτησε την Τετάρτη 29 Απριλίου στα Ριζώματα, μετά την
-
Σαν να μην μπήκε καλά ο Μάης... Μετά το πρωινό τροχαίο στο Μακροχώρι, που αυτοκίνητο «μπήκε» μέσα σε ψητοπωλείο
-
Ξεκινά μια νέα εποχή για τους πολίτες, καθώς τίθεται σε εφαρμογή η διαδικασία αντικατάστασης των παλαιών δελτίων ταυτότητας με νέες
-
Ένα ζευγάρι ηλικίας 58 και 60 ετών αντίστοιχα προκάλεσε έντονη αναστάτωση στη ΔΥΠΑ Βέροιας . Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, το





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.