Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

5 φιλικά προετοιμασίας για τη Βέροια - Δείτε το πρόγραμμα

Σε εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιείται η προετοιμασία της Βέροιας για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα προχωράει στη διαμόρφωση του ρόστερ, έχοντας ανακοινώσει τις πρώτες της κινήσεις, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και νέες αποκαλύψεις.

Παράλληλα προχωράει και ο σχεδιασμός της προετοιμασίας. Η Βέροια ανακοίνωσε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών φιλικών που θα δώσει, μεταξύ των οποίων και αυτό με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η πρώτη επίσημη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 21 Ιουλίου, στις 18:00 στο προπονητικό κέντρο Ταγαροχωρίου, ενώ το πρόγραμμα φιλικών έχει ως εξής:
  1. 13/8 Τετάρτη με Αναγέννηση Καρδίτσας στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας
  2. 23/8 Σάββατο με ΦΣ Κοζάνης – εντός
  3. 30/8 Σάββατο με Κιλκισιακό – εντός
  4. 7/9 Κυριακή με Εθνικό Κεραμιδίου – εκτός
  5. 13/9 Σάββατο με ΦΣ Κοζάνης – εκτός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ