Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με περίπατο και γυμναστική στον Τριπόταμο ολοκληρώθηκαν τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου Βέροιας


Καθώς πλησιάζει η ολοκλήρωση μιας ακόμη χρονιάς για τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου Βέροιας, οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια ιδιαίτερη εμπειρία, συνδυάζοντας τη φυσική άσκηση με την ιστορική και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Με υπεύθυνο τον προϊστάμενο Δημήτρη Τζιμούρτο και την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Χριστίνα Τσιολαρίδου, πραγματοποιήθηκε περίπατος στον Τριπόταμο, έναν πνεύμονα ζωής μέσα στον αστικό ιστό της πόλης. Την ομάδα συνόδευσαν οι κ. Πάρης Παπακανάκης και Νίκος Ασλάνογλου από τον Σύλλογο «Φίλοι του ποταμού Τριποτάμου», οι οποίοι μίλησαν για την ιστορία και τη σημασία του ποταμού για την πόλη της Βέροιας.


Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, οι συμμετέχουσες απόλαυσαν μοναδικά τοπία, ανακαλύπτοντας εκ νέου γωνιές της πόλης που οι «Φίλοι του Τριποτάμου» προσπαθούν να αναδείξουν και να προστατεύσουν. Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης, αναπνοής και χαλάρωσης, μέσα στο φυσικό τοπίο του ποταμού.


Η δράση αυτή αποτέλεσε μια όμορφη υπενθύμιση της σημασίας του να συνδυάζουμε την κίνηση με την επαφή με τη φύση και την ιστορία του τόπου μας. Με το τέλος της εκδήλωσης, δόθηκε η υπόσχεση για περισσότερες παρόμοιες δραστηριότητες στο άμεσο μέλλον, μέσα στην πόλη μας, με στόχο την ευεξία, την αλληλεπίδραση και την αγάπη για το περιβάλλον.



2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ