Η ΑΑΔΕ στέλνει σαφές μήνυμα: Η περίοδος ανοχής για μεγάλα χρέη έχει λήξει. Όσοι δεν ρυθμίζουν τις υποχρεώσεις τους θα βρεθούν αντιμέτωποι όχι μόνο με τη δημόσια έκθεση, αλλά και με τα επόμενα στάδια της αναγκαστικής είσπραξης.
Η συνέχιση των πλειστηριασμών ακινήτων καταδεικνύει την πρόθεση της Αρχής να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για την είσπραξη των δημόσιων εσόδων. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: ή ρύθμιση και πληρωμή ή πλειστηριασμοί και κατασχέσεις.
Παράλληλα, και οι μικρότεροι οφειλέτες -με χρέη κάτω των 150.000 ευρώ- καλούνται να συμμορφωθούν, καθώς δεν είναι εκτός του πλαισίου των μέτρων αναγκαστικής είσπραξης.
Αξίζει να σημειωθεί πως στις συγκεκριμένες λίστες, υπάρχουν και αρκετοί Βεροιώτες επιχειρηματίες αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας. Πρόκειται για 90 νομικά πρόσωπα από τη Βέροια, 22 από την Αλεξάνδρεια και 28 από τη Νάουσα.
Δείτε τη λίστα με τα φυσικά πρόσωπα ΕΔΩ
Η λίστα με τα νομικά πρόσωπα ΕΔΩ
Δείτε τη λίστα με τα φυσικά πρόσωπα ΕΔΩ
Η λίστα με τα νομικά πρόσωπα ΕΔΩ
Άντε να αρχίσουν οι πλειστηριασμοι γιατί αυτά τα παρτάλια χρωστάνε από επιλογή
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΝΟΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΜΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΜα καλά από πέρυσι και πρόπερσι που ξαναβγήκαν τα ονόματά τους δεν τραπήκανε να πάνε να τα πληρώσουν;;;;; Ρε δε μας παρατάει η ΑΑΔΕ και οι πρώην ΔΟΥ με τα παραμύθια τους!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤους αφήσαν να φτάσουν τα χρέη στο θεό και τώρα έρχονται να τους βγάλουν στα...μανταλάκια!!!!