Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένας παραμυθένιος γάμος στην Αριδαία: Ο σεφ Δημήτρης Μιχαηλίδης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Δήμητρα

Μια ξεχωριστή ημέρα ξημέρωσε για τον αγαπημένο σεφ και digital creator Δημήτρη Μιχαηλίδη, ο οποίος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Δήμητρα.


Όπως αναφέρει το aridaianews.gr, ο σεφ από την Αριδαία, που έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου μέσα από τις γρήγορες, εύκολες και οικονομικές συνταγές του στα social media —ιδίως μέσα από την παρουσία του στο TikTok και το YouTube— μοιράστηκε το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής του με τους χιλιάδες ακόλουθους του.


Το ζευγάρι έλαμψε μέσα σε ένα μαγικό σκηνικό κάτω από τον έναστρο ουρανό και τα πυροτεχνήματα, όπως φαίνεται και στη συγκινητική ασπρόμαυρη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δημήτρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Μόνο μαζί για όλα είμαστε ικανοί...».


Η Δήμητρα, εντυπωσιακή μέσα στο παραμυθένιο νυφικό της, και ο Δημήτρης, με κομψό κουστούμι, αγκαλιάστηκαν σφιχτά μπροστά από τους καλεσμένους, αποπνέοντας αγάπη και βαθιά αφοσίωση. Τα σχόλια ευχών κάτω από τη δημοσίευσή του έπεφταν βροχή, με ευχές για αιώνια ευτυχία και αγάπη.


Ο Δημήτρης, που συνεχίζει να εμπνέει καθημερινά με τις συνταγές του χιλιάδες ανθρώπους, αποδεικνύει πλέον ότι, εκτός από την κουζίνα, έχει βρει και τη συνταγή της ευτυχίας στην προσωπική του ζωή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ