Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γι' αυτούς τους λόγους το πήρε η Τσέλσι - Κοιμήθηκες Πελεγκρίνι

Γράφει ο Κατάσκοπος
Η Τσέλσι πήρε δικαιότατα την κούπα, για τρείς βασικούς λόγους. 1) Έχει τεράστιο μπάτζετ, τρομερή ποιότητα παικτών και βάθος στον πάγκο 2) Έχει βαριά φανέλα 3) Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Μανουέλ Πελεγκρίνι. 

Οι Ισπανοί μπήκαν με σπασμένα τα φρένα στην αρχή του ματς και αυτό τους κόστισε στο β' μέρος. Την εξαφάνισαν την Τσέλσι στα πρώτα 45 λεπτά, η οποία δεν μπορούσε να κάνει ούτε φάση. Πέτυχαν ένα ωραίο γκολ και εύκολα πήγαν στην ανάπαυλα μπροστά στο σκορ. 

Στην αρχή του δευτέρου, η Μπέτις έχανε σταδιακά μέτρα και δυστυχώς έχασε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της (μετά την αναγκαστική αλλαγή του Εζαλζουλί). Και κάπου εκεί άρχισαν τα μεγάλα λάθη του Πελεγκρίνι. 

Ρε φίλε, βλέπεις πως η ομάδα σου έχει ψοφίσει, η Τσέλσι έχει ανεβάσει στροφές, έχουμε ακόμα 30 λεπτά για να τελειώσει το ματσάκι και εσύ τι κάνεις; Μου ανεβάζεις την πίεση στο κέντρο. Γιατί; Για ποιο λόγο; Κάνε ότι έκανε η Τότεναμ με την Μάντσεστερ. Λεωφορείο πίσω και ο Θεός βοηθός! Δεν το έβλεπες το τσουνάμι να έρχεται; Έπρεπε να χτίσεις μπετόν αρμέ την άμυνα σου. 

Παίξε με 5-4-1 και βάλε το άγχος στους Άγγλους. Στα γκολ που έφαγες, η περιοχή σου ήταν άδεια από στόπερ. Μόνιμα μέσα στην περιοχή σου έπρεπε να βρίσκονται 4 με 5 αμυντικοί. Και στα τελευταία λεπτά, γύρνα ακόμα και σε 6-3-1, ότι δηλαδή έκανε η μεγάλη Ίντερ και βραχυκύκλωσε την Μπάρτσα. 

Επίσης, έπρεπε να κάνεις 3 μαζεμένες αλλαγές στο 55'. Δεν το έβλεπες πως τα χαφ σου είχαν σκάσει από την κούραση; Από την στιγμή που η Τσέλσι ισοφάρισε, το τρόπαιο είχε κριθεί. Πελεγκρίνι, έφαγες 4 γκολ μέσα σ' ένα ημίχρονο. Για να μην στο παίζω έξυπνος, βρες εσύ το λάθος και τι φταίει. 


Ρε εσείς, τι παικτούρα είναι αυτός ο Πάλμερ; Πως τις μιλούσε έτσι την μπάλα. Δεν την χτυπούσε, αλλά της έκανε... έρωτα! Την χάιδευε... Τι γλυκές σέντρες; Τι ντρίμπλες; Τα πάντα όλα. Το παιδί αυτό θα κάνει σπουδαία καριέρα και μακάρι να πάρει από το χεράκι τα τρία λιοντάρια (που δυστυχώς είναι τρία γατιά) και να τα οδηγήσει μια μέρα στην κατάκτηση του Euro ή του Μουντιάλ. Αν ωριμάσει και πάρει ακόμα μεγαλύτερες εμπειρίες, θα μιλάμε για ένα νέο... Γιαμάλ!

7 σχόλια:

  1. ΟΥΕΦΑ PRO ...ΔΗΛΩΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι ό,τι πιο κακό έχει περάσει από αθλητικογράφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί μούσκαρος είσαι εσύ ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΕμ δεν πήγες εσύ στον πάγκο να το σηκώσουν..
    Βασικά και αν έπαιζες θα γινόταν η δουλίτσα, αλλά δυστυχώς για αυτούς είχες άλλες δουλειές να κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κατασκοπε γλεντα τους! σε βριζουν αλλα καθε φορα μπαινουν και σε διαβαζουν κατα βαθος σε θαυμαζουν να το ξερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ