Η απόφαση αυτή, αν και προκαλεί προβληματισμό σε μερίδα πολιτών, εντάσσεται σε μια ευρύτερη στρατηγική ψηφιοποίησης και ενίσχυσης της ασφάλειας των τραπεζικών συναλλαγών.
Το ψηφιακό χρήμα στο προσκήνιο
Οι αλλαγές αυτές ακολουθούν τη γενικότερη τάση μείωσης της χρήσης φυσικού χρήματος και ενίσχυσης των ψηφιακών πληρωμών.
Ήδη πολλές συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω mobile banking, ψηφιακών πορτοφολιών (wallets) και ανέπαφων πληρωμών, μειώνοντας την ανάγκη για μετρητά.
Τι σημαίνει η αλλαγή για τους πολίτες
Οι πελάτες των τραπεζών δεν θα μπορούν πλέον να κάνουν ανάληψη χρημάτων με τη χρήση της φυσικής τους κάρτας, αλλά θα πρέπει να αξιοποιούν εναλλακτικά ψηφιακά μέσα, όπως:
- Κωδικοί ανάληψης από mobile apps
- Χρήση ψηφιακών πορτοφολιών (apple pay, google wallet)
- Επιβεβαίωση της ταυτότητας με Face ID ή δακτυλικό αποτύπωμα
- Να ελέγξουν το υπόλοιπο του λογαριασμού
- Να πραγματοποιήσουν συναλλαγές (μεταφορές ή πληρωμές)
λεφτά που θα βρουν να πάρουν θα μας πουν οι τράπεζες που τις σώσαμε δύο φορές;
ΑπάντησηΔιαγραφήΌταν σε υποχρεώνουν, σε δεσμεύουν, διαχειρίζονται και δεν σου δίνουν τα ΔΙΚΑ σου λεφτά όταν τα ζητήσεις, όταν σου βάζουν υποχρεωτικότητα στην κατοχή καρτών και λογαρισμών με χρεώσεις για να κερδίζουν οι Τράπεζες, αναρρωτιέσαι που πήγε η ελευθερία σου, ποια η διαφορά με την φασιστική συμπεριφορά...
ΑπάντησηΔιαγραφήΛατρεία θανάτου Chabad....
ΑπάντησηΔιαγραφήΝέα Τάξη πραγμάτων ( όπου νέα Τάξη, βάλτε σατανική Τάξη πραγμάτων..)
ΑπάντησηΔιαγραφή... ολοταχώς πάμε για ψηφιακό νόμισμα και μετά τσιπάκι στο δέρμα, σαν τα σκλιά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣιγά σιγά προχωράει το πράγμα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΈνα νόμισμα (άυλο )Μία θρησκεία Μία κυβέρνηση Ένα κράτος...Όλα αυτά Ι ο διακαής πόθος για εύκολη χειραγώγηση των μαζων απο τους επικυρίαρχους που μας κυβερνούν εδώ και αιώνες με τα τοπικα σε καθε χωρα ανδρείκελα τους
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν θα προλάβουν. Όσοι γνωρίζουν, ξέρουν γιατί...
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΨΕΚ ΕΜΕΙΣ. ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ , ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΚΔ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ. ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΔΗ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΝΑΙ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΜΠΙΚΛ ΓΚΕΙΤΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΝΑΙ ΒΛΑΚΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.
ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΣΕ Χ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΡΙΣΤΕ , ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Μ Ο Ν Ο ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ . ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΡΕΥΣΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ , ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΦΑΝΣΗ.
ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ.
ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ SMARTPHONE ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΤΙΚΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ , ΑΠΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΡΕΡΕΙ ΤΟ SMARTPHONE.
ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ.
ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.
Πολύ φαιά ουσία έκαψες και μάλιστα "ΚΕΦΑΛΑΙΑ" , ΕΥΓΕ σου !
ΔιαγραφήΑυτά θέλουν οι άθεοι νέο ταξήτες, το χάος να σε ελέγχουν αυτοί!
ΑπάντησηΔιαγραφή