Στον πεζόδρομο της Έλλης, όπως κάθε χρόνο, τα καταστήματα, σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και την ΚΕΠΑ, διοργάνωσαν party με ψησίματα και χάλκινα. Εκατοντάδες σουβλάκια πάνω στα κάρβουνα που έψηναν οι Κωστάδες με υπομονή και πρόσφεραν την απαραίτητη τσίκνα στην ατμόσφαιρα, προσφέρονταν δωρεάν σε όλους τους πελάτες των καταστημάτων, που διασκέδαζαν πίνοντας το ποτό τους και χορεύοντας με τους «Balkan Melody».
Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, η μπάντα καληνύχτισε και το party συνεχίστηκε μέσα στα bar της Έλλης. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η βραδιά (εξωτερικά τουλάχιστον), ο πρόεδρος του Σωματείου Καταστημάτων και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για την διοργάνωση της Γιορτής Αποκριάς, Κώστας Σαμανίδης, ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή του και ενημέρωσε για το πρόγραμμα και την μεγάλη παρέλαση, που ακόμα σημειωτέον προλαβαίνουμε να δηλώσουμε συμμετοχή!
Η Τσικνοπέμπτη πέρασε αλλά δεν χαλαρώνουμε! Απόψε στις 20:30 το πρόγραμμα της Γιορτής Αποκριάς έχει Koza Mostra στην πλατεία Ελιάς, για ένα εκρηκτικό show με rock, punk και ska και με παραδοσιακούς ήχους από μπουζούκι και βιολί!
Κλείνοντας φέτος 12 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην εγχώρια και διεθνή μουσική, έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το κοινό τους με την ενέργεια και τον πρωτοποριακό τους ήχο.
Οι εμφανίσεις τους ξεσηκώνουν πάντα ακόμα και το πιο απαιτητικό κοινό, ανεξαρτήτως μουσικών ακουσμάτων. Από τα παραδοσιακά τους riff, μέχρι τις ska και rock ανατροπές, υπόσχονται να μας παρασύρουν στην Γιορτή Αποκριάς, σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και ένταση.
Ολόκληρο το πρόγραμμα της Παρασκευής 21/2:
Δείτε φωτογραφίες από την Έλλης:



.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)


.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Καλα μας κανετε μας δινετε ενα σουβλακι δυνατη μουσικη γλεντι και ολα καλα λυθηκε το προβλημα το γιορταζουμε σου λεει ο αλλος ε ρε ποσο γυδια ειμαστε και χαβαλεδες αποκριες αλλοι να οικονομανε και αλλη ταχα γλεντανε ενω στο σπιτι δεν εχουν θερμανση
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα γιατί ο υπεύθυνος του Δήμου έτρεχε μόνο η οδός Έλλης είναι Βέροια ένας δρόμος 10 μέτρα μπράβο στο Δήμο άξιος ο δημοτικός σύμβουλος για την χαρά στον κόσμο και την οικονόμα στους πονηρούς
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιορτές των σκλάβων, για να εκτονώνονται κάπου κάπου καν να μην επαναστατιύν. Ξεκίνησαν από τους ρωμαΐους.
ΑπάντησηΔιαγραφή