Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνελήφθη στην Έδεσσα, γιατί μετέφερε παράνομα καπνό ναργιλέ

Δεκάδες συσκευασίες καπνού για ναργιλέ μετέφερε ένας άνδρας στην Έδεσσα που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Α.Δ. Πέλλας.

Έπειτα από έλεγχο που του έγινε, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 33 συσκευασίες καπνού για ναργιλέ, συνολικού βάρους 6 κιλών και 600 γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και θα σταλούν στο Τελωνείο Βέροιας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

3 σχόλια:

  1. Αρα σε καποιο εργοστασιο παραγονται και συσκευαζονται ολα αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει παιδιά έγινε η πάταξη του εγκλήματος!!! Τους πρεζεμπορες που τους πιάνουν και την άλλη μέρα είναι έξω ούτε λόγος !!! Αστείοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ που ενηρωνεσαι οτι τους αφηνουν ελευθερους? Απο που παιρνεις πληροφοριες?

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ