Ομόφωνα «Όχι» είπε το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας, στην δημιουργία και λειτουργία αποτεφρωτηρίου εντός των ορίων του δήμου και συγκεκριμένα στοΝεοχωρόπουλο.
Το δημοτικό συμβούλιο συνεδρίασε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2025 εκτάκτως, με το ένα από τ δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη να αφορά την δημιουργία αποτεφρωτηρίου.
Θυμίζουμε ότι το «πράσινο φως» για την δημιουργία του στην Ημαθία δόθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ φέρεται να έχει λάβει ήδη όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις χρήσης και περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
Το θέμα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας ανέλυσε η Προϊσταμένη της Πολεοδομίας Σούλα Παπαδημητρίου και ακολούθησε η πρόταση του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη, η οποία ήταν ξεκάθαρη πως «ο δήμος θα είναι αντίθετος στη δημιουργία αποτεφρωτηρίου στον δήμο Αλεξάνδρειας. Θα κινηθώ προς όποια κατεύθυνση, ώστε να αποτραπεί η απόφαση. Θα φτάσω όπου μπορώ».
Η πρόταση του Δημάρχου ψηφίστηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο.
Δείτε το σχετικό βίντεο του alexandreia-gidas.gr από την συνεδρίαση:
Σωστά είναι προτιμότερο κι πιο λογικό να πηγαινει καποιος στην Βουλγαρια η στην Ριτσώνα .... 100 χρόνια πισω ο Γιδάς.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ..Σ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΑΘΕΟ,ΕΙΤΕ ΑΘΡΗΣΚΟ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΚΙ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ...ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΤΕΜΕΚ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΛΙΓΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΙ ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ,ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ;;;ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ..
ΔιαγραφήΚαμία σχέση με τη θρησκεία φίλε …
ΔιαγραφήΚι επειδή η πλειοψηφία είναι χριστιανοί πρέπει να επιβάλει τη θέληση της στη μειοψηφία, αλλά η φασαρία γίνεται για το πάπλωμα και ο Δήμος χάνει έσοδα τεράστια από τους νεκρους και πολλες επιχειρήσεις που γύρω από τους νεκρούς.
ΔιαγραφήΜπράβο !
ΑπάντησηΔιαγραφήμπραβο εισαι ωραιος κ μετρας
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο στο δημοτικό συμβούλιο!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπιχειρηματικότητα και προοπτική σε αυτόν τον τόπο μηδενική...
ΑπάντησηΔιαγραφήΤην αντίθεση τους σε ποιους λόγους τη στήριξαν ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχει κάποιος σχετική πληροφόρηση για να μας ενημερώσει ;
...ολοι παντως εχουν γνωμη , κρυμμενοι πισω απο την ανωνυμια ...!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Γκυρινης θελει τις ψήφους του Μητροπολίτη γι'αυτό ψήφισε. Ζούμε την εποχή των Χριστιανό Ταλιμπάν και του μεσαίωνα. Αν περιμένατε σε αυτό το νομό να έρθει η πρόοδος από τον Γιδά θα ζούσατε ακόμη σε σπηλιές
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυγχαρητήρια στον δήμαρχο Αλεξάνδρειας!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι πολλά τα λεφτά που παίζονται...
ΑπάντησηΔιαγραφή