Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χατζάρας: «Έχει ελπίδες για τετράδα ο Άρης»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Γιώργος Χατζάρας, σχολίασε την πολύ σημαντική νίκη του Άρη με 2-0 επί του Παναθηναϊκού. Μεταξύ άλλων, έκανε τη δική του εκτίμηση για το αν οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να πετάξουν εκτός τετράδας τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

«Στο ποδόσφαιρο νούμερο είναι να κάνεις καλή άμυνα και γενικά η αμυντική συμπεριφορά όλης της ομάδας. Αυτό το είχε χθες ο Άρης σε μεγάλο βαθμό, γιατί όλοι κάνανε άμυνα. Επομένως ανακουφίστηκε η τελική γραμμή, γιατί δεν είχε μεγάλη πίεση αφού όλη η ομάδα έκανε άμυνα. Εννέα άτομα σχεδόν κάνανε άμυνα, ακόμη και ο Μορόν».

Για τον Λορέν Μορόν, τόνισε: «Είναι ένας χαρισματικός παίκτης. Εκεί που τον βλέπεις ότι κοιμάται μπορεί να σε τσιμπήσει και να σε στείλει αδιάβαστο. Έχει ψυχραιμία φανταστική, που δύσκολα τη βρίσκεις και εκτελεστικές ικανότητες, δηλαδή όλα αυτά που θες από ένας επιθετικό».

Για το γεγονός πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη:
 «Όταν ήρθε ο Μαρίνος, κακώς αμφισβητήθηκε και εγώ είχε πει τότε πως είναι πολύ καλός. Αυτή η πίεση, του ότι νίκησε τον Παναθηναϊκό, εκεί από όπου δεν έφυγε και με τις καλύτερες προϋποθέσεις, ε αυτό όλο μέσα του πάλευε και του βγήκε έτσι, ξέσπασε και καλά έκανε».

Τέλος, για το αν ο Άρης μπορεί να πετάξει εκτός τετράδας τον ΠΑΟΚ: «Πριν μερικές αγωνιστικές είχα πει ότι ήταν πολύ δύσκολο και ας κοιτάξει να βγει στην Ευρώπη. Χθες όμως ο Άρης ήταν Αλέν Ντελόν, όμορφος! Εάν διατηρήσει αυτό το καλό πρόσωπο και κάνει το απόλυτο, 4 νίκες, έχουμε ελπίδες!».

3 σχόλια:

  1. ΑΜΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ .....ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα γίνει όχι γιατί το είπε ο Χατζάρας αλλά γιατί δεν το θέλει το παραγκοΠΟΚ. Με τους μπιγκφορατους ο θεός έχει 11 βαθμούς και λείπει η ΑΕΚ στο Κλεάνθης,η δουλειά ξεκίνησε με ελίτ "άχρηστο" γιαυτους Γερμανό και θα την τελειώσουν οι αδέκαστοι Έλληνες διαιτητές. Με ελίτ Γερμανούς διαιτητές ο Άρης αήττητος ΣΥΜΠΤΩΣΗ,αρε Φραπαρ διαιτηταρα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ