Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13/1/2025 στο δημαρχείο του δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των περιφερειακών ενοτήτων Ημαθίας και Πέλλας, των δήμων Βέροιας, Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, Έδεσσας και υπηρεσιακών παραγόντων, αποφασίστηκε η από κοινού δράση και συμφωνήθηκε ο οδικός χάρτης για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης έργου κατασκευής περιηγητικού οδικού δικτύου που θα συνδέσει τους ορεινούς όγκους Καϊμακτσαλάν και Βερμίου.
Η σχεδιαζόμενη διαδρομή ενώνει τα Χ/Κ Καϊμακτσαλάν – Τριών Πέντε Πηγαδιών- Σελίου και διέρχεται από το Κάτω Γραμματικό –Άνω Γραμματικό- Άγιο Παύλο- Άνω Σέλι –Μπάρα Σελίου- Κάτω Σέλι. Αποτελεί εδραιωμένη πεποίθηση των εμπλεκόμενων φορέων ότι θα αποτελέσει ισχυρό μοχλό ανάπτυξης του ορεινού περιηγητικού τουρισμού για όλη την περιοχή της Δυτικής και Βορειοδυτικής Κεντρικής Μακεδονίας.
Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος οι αντιπεριφερειάρχες Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης και Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, οι δήμαρχοι Βέροιας κ. Κώστας Βοργιατζίδης, Ηρωικής Πόλεως Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης και Έδεσσας κ. Τάσος Τσεπκεντζής , ο αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών δήμου Ηρωικής πόλεως Νάουσας κ. Θεόδωρος Δολδούρης και υπηρεσιακοί παράγοντες των εμπλεκόμενων φορέων.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών η Κατερίνα Τσιγαδάκη. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα
-
Κλείνουν ραντεβού σε απόμερες καφετέριες, ενώ οι πιο τολμηροί συναντιούνται απευθείας σε σπίτια, «για ό,τι προκύψει»
-
Πλούσιο φωτορεπορτάζ και τα ονόματα των νικητών Με λιακάδα και γλυκές για την εποχή θερμοκρασίες, ολοκληρώθηκε το
-
Ποιοι ήταν οι νικητές των τριών αγώνων Με ιδανικές καιρικές συνθήκες, αναμενόμενο κρύο λόγω εποχής, με πολύ
-
Η μηχανή του καρφώθηκε σε μπάρες Τραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (10/12) στη
-
Σώτο και Μαρία να σας ζήσει! Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το βράδυ του Σαββάτου (13/12) ο
-
Περίεργες εικόνες αντικρίζουν αυτές τις ημέρες όσοι περνούν από τον Αλιάκμονα, καθώς ο ποταμός έχει πάρει μια εντυπωσιακή πράσινη
-
Ονόματα και θέματα εμπνευσμένα από παιδικά, γλυκά, παραμύθια, μιούζικαλ και βραδιές όσκαρ!
-
Οι οικογένειες των κεκοιμημένων, παρακαλούν τους συγγενείς και τους φίλους, όπως προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς, προκειμένου να
-
Ύψους 563,5 ευρώ ανά στρέμμα Mια σημαντική εκκρεμότητα για τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας



Αφού το γεμίσατε ανεμογεννήτριες τώρα θα σκεφτείτε ???
ΑπάντησηΔιαγραφήΟχι αλλο καρβουνο ..φτανει με τους εραστες των φουγαρων...
ΔιαγραφήΌτι είχατε να κάνετε το κάνατε το καταστρέψατε το Βέρμιο
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα μην ξαναπατησεις τοτε στο κατεστραμμένο Βερμιο...καρβουνιαρη
ΔιαγραφήΜήπως οι ανεμογεννήτριες είχαν θετική συμβολή στην πρόσφατη χιονόπτωση ( τροφή για διαβούλευση );
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο κλείσιμο των φουγαρων απο τα θερμοηλεκτρικα εργοστάσια της ΔΕΗ στην Κοζάνη και Πτολεμαΐδα με τους ζεστούς υδρατμούς που εβγαζαν μέρα νύχτα και σταμάτησαν τώρα έφερε τα τελευταία χρόνια το χιόνι και όχι οι ανεμογεννήτριες.
ΔιαγραφήΤις Άλπεις γιατί τις αφήσατε όξω;
ΑπάντησηΔιαγραφήόταν έχει χιόνι το Σέλι όλοι οι άλλοι βαράνε μύγες...
ΑπάντησηΔιαγραφήμία τέτοια εξέλιξη (αν ποτέ γίνει) είναι μόνο προς όφελος των πηγαδιών και του καιμάκ, τα οποια φιλοδοξουν να πάρουν λίγο ή πολύ από τον κόσμο του Σελίου.
Ακόμα όμως και όταν δεν έχει χιόνι το Σέλι (7/10 χρόνια λέει η ιστορία) δεν πρόκειται να πάρει τον κόσμο των αλλων δύο αφου ο κόσμος θέλει χιόνι.
που να το σκεφτουν αυτό τα δικά μας αστροπελέκια
ΔιαγραφήΟκ πρέπει έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια αλλά ρε φίλε οκ το Σέλι το αγαπάς πολύ αλλά για τους λάτρεις του Σκι και τα τρία χιονοδρομικά έχουν της δικές τους ιδιαιτερότητες με διαφορετικές πίστες,το Καϊμακτσαλάν κρατάει χιόνι μέχρι τέλη Μαΐου αντίθετα με τα υπόλοιπα
ΑπάντησηΔιαγραφήη καινοτομια η αναπτυξη και η τεχνολογια σε μια φωτο.
ΑπάντησηΔιαγραφήπανεληνιως τοσα χιονοδρομικα ζημιογονα, απλα μονο και μονο για να συντηρουν το κοματοπελατειακο συστημα.
ΑπάντησηΔιαγραφήα και δεν φταιει η κλιματικη αλλαγη, ζημιογονα ηταν και απο πριν.
(Έτσι για την ιστορία),από πότε το Σελι ανήκει στην Βεροια;
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε γρίφους Μήλας γέροντα , δηλαδή που ανήκει ,κατά την σοφή σου γνώμη;
ΔιαγραφήΠου είναι οι γραβάτες σας βρε παιδιά,βιομηχανικοί εργάτες μοιάζετε
ΑπάντησηΔιαγραφή