Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατερίνης, με τη συνδρομή και του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δέλτα, κλοπή – διάρρηξη οχήματος, που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στην Κατερίνη.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα Ελληνικής καταγωγής για το αδίκημα της κλοπής, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος άνδρας μαζί με συνεργούς του, διέρρηξαν σταθμευμένο όχημα στην Κατερίνη, σπάζοντας το τζάμι της πόρτας του οχήματος και αφαίρεσαν μία τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, των 2.000 δολαρίων ΗΠΑ, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 24 Αυγούστου 2026 στην Ημαθία, με έναν 65χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του έπειτα από
-
Πικ-νίκ μέσα στη φύση, βόλτες στο καταπράσινο δάσος και φωτογραφίες με τα πρόβατα!
-
Μέσα σε κλίμα οδύνης και μεγάλης συγκίνησης τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Αυγούστου 2026, στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο
-
Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας 24 Αυγούστου σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο της Ημαθίας, προκαλώντας την άμεση και ισχυρή
-
Oικογένεια, κοσμοπολίτικες εξόδους στα Μ ατογιάννια , πολυτέλεια, θάλασσα και, πάνω απ' όλα, έρωτας - Το απρόοπτο
-
«Βαρετή πόλη, χωρίς κάτι να δεις και με ανύπαρκτη νυχτερινή ζωή - Mόνο το ρεβανί αξίζει»
-
Η Βεροιώτισσα εκπαιδευτικός, Ολυμπία Πατινέα – Κόβα, σύζυγος του δικηγόρου, Φώτη Κόβα, διακρίθηκε στον 9ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό
-
Στην υπογραφή της σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην
-
Σκηνές, παράγκες, σκουπίδια και δυσοσμία άφησαν πίσω τους οι 300+ παράνομοι κατασκηνωτές του Δεκαπενταύγουστου
-
Εκστρατεία ενημέρωσης μέσα από τα social media - Αναδημοσιεύουν την αφίσα στους λογαριασμούς τους, για να





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.