Η καταγγελία έγινε το Σεπτέμβριο του 2021, σε περιοχή της Πέλλας, δύο μήνες αφότου έγιναν οι υποτιθέμενες πράξεις που περιέγραψε η τότε 14,5 ετών μηνύτρια. Η ίδια, όπως προέκυψε αργότερα, κατά τη γνωριμία της με τον τότε 19χρονο άντρα τού απέκρυψε την πραγματική της ηλικία, λέγοντας ότι είναι 16 ετών.
«Ζητώ συγγνώμη από τον κατηγορούμενο», κατέθεσε στο δικαστήριο ο πατέρας της ανήλικης και επιβεβαίωσε όσα ομολόγησε νωρίτερα η κόρη του ως προς το περιεχόμενο της καταγγελίας. «Δεν γνώριζε την πραγματική της ηλικία- του είπε ψέματα ότι είναι 16», πρόσθεσε ο ίδιος.
Στη σύντομη απολογία του ο 22χρονος αρνήθηκε τις πράξεις, ενώ εξήγησε ότι γνώρισε την ανήλικη σε έναν χορό κι ότι την ρώτησε για την ηλικία της.
Κάνοντας δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, οι δικαστές τον αθώωσαν.




Η νέα γενιά έχει ξεφύγει! Λυπάμαι που το λέω μωρά ακόμα, έχω αλλά έχουν ξεφύγει οι νεολαίοι! Και όσο διαφημίζοντε από ειδήσεις και ίντερνετ τόσο χειρότερα γίνονται!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Θεός να βάλει το χέρι του!!
Ακομη και να πας να βαλεις χερι σε καποια κοπελα 25χρονων μπροστα απο τις φιλες της καταγγελια παει να σου κανει για παρενοχληση. Οι γυναικες αυτες πρεπει αν πανε σε ψυχιατρο η κατι παιρνουν και αντιδρανε ετσι αποτομα. Δεν ειναι φυσιολογικο σε αυτη την ηλικια.
ΔιαγραφήΑκομη και στις βιντεοκλησεις πανε να σε κανουν καταγγελια για δηθεν παρενοχληση χωρις να εχω κανει κατι σαν χειραγωγηση. Μου εχει τυχει πριν 10 χρονια. Χωρις αποδειξεις δεν μπορει να σου κανει τιποτα η μυξοπαρθενα φιλη φιδι. Με αυτους τους τροπους εκδικουνται και καταστρεφουν την ψυχολογια των συντροφων τους ακομη και αν εχουν μεγαλη διαφορα ηλικιας. Εκεινη θα παει φυλακη για ψευδορκια και σε αυτο εχει φυλακιση εως 3 χρονια με χρηματικη ποινη. Ακομη και να δωσεις ψευδη καταθεση η ποινη θα ειναι η ιδια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜην κανετε σχεση με ανηλικες. Αφηστε τις ησυχες.
ΑπάντησηΔιαγραφή