Την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, οι επιτελείς της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» είχαν τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούν, για ακόμη μία φορά, την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στο Κέντρο Ημερησίας Φροντίδας.
Στη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκαν εκτενώς τα τρέχοντα υποστηρικτικά προγράμματα που υλοποιούνται μέσω του Ιδρύματος Matilda Foundation, τα οποία παρέχουν ζωτικής σημασίας υποστήριξη στα παιδιά της πόλης μας και του Νομού Ημαθίας.
Παράλληλα, οι άνθρωποι της «Πρωτοβουλίας» την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις σκέψεις και τα σχέδιά τους για τα επόμενα βήματα, με στόχο την εξέλιξη και προσαρμογή του Συλλόγου στις σύγχρονες απαιτήσεις της κοινωνίας, με σκοπό την θωράκιση των παιδιών από κάθε μορφή κακοποίησης και περιθωριοποίησης.
«Η στήριξη του Ιδρύματος Matilda Foundation αποτελεί σημαντικό πυλώνα για την υλοποίηση των δράσεων και ευχαριστούμε θερμά την κυρία Εριέτα Κούρκουλου Λάτση για τη συνεχή αφοσίωση και την ουσιαστική της συνεισφορά.
Με πίστη στο έργο μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την προστασία των παιδιών συμβάλλοντας με ένα μικρό λιθαράκι στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
«Έσπασε» στην Ανάκριση και παραδέχθηκε ότι αυτός την χτύπησε! Ο ξυλοδαρμός έγινε στο σημείο όπου βρέθηκε η κοπέλα
-
Την κοπέλα εντόπισαν σε άθλια κατάσταση περαστικοί, οι οποίοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία
-
Δυστυχώς, δεν είσαι σε θέση να καταθέσει - Επάνω της βρέθηκαν πορτοφόλι και κινητό, οπότε αποκλείεται το ενδεχόμενο της
-
Φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και ρήξη σπλήνας - Μεταφέρεται διασωληνωμένος - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας»
-
Η αδελφή της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό, να καταθέσει στην Αστυνομία - Τα σενάρια που
-
Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη Βέροια
-
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία - Κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό της
-
Ξεσπά ο πατέρας της 24χρονης που ξυλοκοπήθηκε στη Βέροια: «Πήγε σε πιο βαρύ κώμα, ζητάω δικαιοσύνη»
-
Είναι ζήτημα τιμής για τους Ασφαλίτες, να εντοπίσουν τον δράστη και να τον οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη
-
Σ' αυτό το σημείο χτύπησε το άτυχο παιδί Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Θεσσαλονίκη δίνει ένας 7χρονος από




Ο καλυτερος ΑΝΘΡΩΠΟΣ σε μια κοινωνια και χωρα που αλληλοτρωγονται....Μπραβο και συγχαρητηρια για το εργο σου Εριετα
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Αλέξης όμως το παιδάκι χάθηκε. Που είναι;
ΑπάντησηΔιαγραφή