Από σήμερα 9 Οκτωβρίου 2024, αρχίζει να μετράει η προθεσμία τριών εβδομάδων, που έχουν οι οδηγοί ΤΑΞΙ για να τοποθετήσουν στο πίσω δεξιά τζάμι των οχημάτων τους τις ειδικές αυτοκόλλητες ταμπέλες, με τις οποίες ενημερώνονται οι καταναλωτές σχετικά με την υποχρέωση αποδοχής καρτών πληρωμών από τους αυτοκινητιστές.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία τους (ΠΟΕΙΑΤΑ) παρέλαβε σήμερα, 8 Οκτωβρίου 2024, το σύνολο των αυτοκόλλητων, δίνοντας έτσι το σήμα εκκίνησης προς τους οδηγούς ταξί για να παραλάβουν και να κολλήσουν τη σχετική σήμανση.
Υπενθυμίζεται ότι, σε περίπτωση μη επικόλλησης της αυτοκόλλητης ταμπέλας, προβλέπεται πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ.
Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΑΑΔΕ για την προθεσμία των τριών εβδομάδων. Αναλυτικά αναφέρει:
«Από 9 Οκτωβρίου 2024, αρχίζει να μετράει η προθεσμία τριών εβδομάδων, που έχουν οι οδηγοί ΤΑΞΙ για να τοποθετήσουν στο πίσω δεξιά τζάμι των οχημάτων τους τις ειδικές αυτοκόλλητες ταμπέλες, με τις οποίες ενημερώνονται οι καταναλωτές σχετικά με την υποχρέωση αποδοχής καρτών πληρωμών από τους αυτοκινητιστές.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία τους (ΠΟΕΙΑΤΑ) παρέλαβε στις 8 Οκτωβρίου 2024, το σύνολο των αυτοκόλλητων, δίνοντας έτσι το σήμα εκκίνησης προς τους οδηγούς για να παραλάβουν και να κολλήσουν τη σχετική σήμανση. Υπενθυμίζεται ότι, σε περίπτωση μη επικόλλησης της αυτοκόλλητης ταμπέλας, προβλέπεται πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ».
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Νεκρός εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης 15 Ιουλίου 2025 στο λιμάνι της Μηλίνας, στον Παγασητικό κόλπο, ένας άνδρας 61 ετών. Ο άτυχος
-
Σε ποιες περιοχές κινείται Ανησυχία έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες στους κατοίκους
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 70 ετών, ο Ευθύμιος Φωστηρόπουλος. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2025 και ώρα
-
Ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 18 Iουλίου, στο 208ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Κοζάνη
-
Με τον πιο τραγικό τρόπο έληξαν οι διακοπές για έναν 61χρονο από την Ημαθία, ο οποίος επισκέφθηκε το Πήλιο και πιο συγκεκριμένα την
-
Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Δημήτριο
-
Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Ιουλίου 2025, σε περιοχή με
-
Τους έπιασαν «στα πράσα» Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής 13 Ιουλίου 2025
-
Μια μικρή αποικία - Εκατοντάδες οικογένειες διαθέτουν εξοχικά με τροχόσπιτα, προκάτ και πάνελ σπίτια
-
Το πρωί της Τρίτης 15 Ιουλίου πέθανε ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής. Η δυσάρεστη είδηση γνωστοποιήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.