Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίο στην Κατερίνη: Νεκρή 34χρονη μητέρα - Στο νοσοκομείο το 2χρονο παιδί της


Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 5/6 στην Πιερία, μεταξύ Ι.Χ. αυτοκινήτου κακι αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πιερίας, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τριών ατόμων που επέβαιναν στο Ι.Χ., μεταξύ αυτών και ενός ανήλικου παιδιού μόλις 2 ετών.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 10:25 το πρωί, όταν, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το Ι.Χ. με πινακίδες Σερβίας, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αστικό λεωφορείο που οδηγούσε ένας 64χρονος, όταν ο 41χρονος Σέρβος οδηγός του Ι.Χ. επιχείρησε αναστροφή από τον παράδρομο της Καλλιθέας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κατερίνη - Παραλία.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά η 34χρονη γυναίκα και το 2χρονο παιδί της το οποίο φέρεται να εκσφενδονίστηκε εκτός οχήματος, ενώ πιο ελαφριά τραυματίστηκε ο 41χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που απεγκλωβίστηκε με την συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου και νοσυλεύτηκε στον ΜΕΘ, δυστυχώς όμως, σήμερα υπέκυψε στα τραύματά της, παρά τις προσπάθειες των ιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Το 2 ετών παιδί της νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ