Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαλασμός Κυρίου στη Βέροια: Μπουρίνι «ξήλωσε» δέντρα - Στο σκοτάδι πολλές περιοχές

Σδοφρό μπουρίνι έπληξε πριν από λίγη ώρα, βράδυ Πέμπτης 13/6, την Βέροια, με ισχυρή βροχόπτωση και δυνατό αέρα που... μας πήρε και μας σήκωσε!

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας του καλοκαιρινού μπουρινιού, είναι οι πτώσεις δέντρων σε διάφορα σημεία εντός και εκτός πόλης.


Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ένα μεγάλο δέντρο στην οδό Ελιάς κοντά στην πλατεία, «ξηλώθηκε» και έπεσε στο οδόστρωμα. Αυτή τη στιγμή στο σημείο βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία που επιχειρεί την απομάκρυνση του δέντρου και την απελευθέρωση του δρόμου.


Δέντρο ξεριζώθηκε επίσης στην Γέφυρα Κούσιου καταπλακώνοντας ένα ΙΧ, στο Τσερμένι που έπεσε ένα μεγάλο κομμάτι από δέντρο, στον δρόμο για Μέση επίσης έχει πέσει δέντρο στη μέση του δρόμου και δεν υπάρχει φωτισμός, Κολόνες της ΔΕΗ έπεσαν στον Προμηθέα, ενώ δέντρα και κλαδιά έσπασαν και έπεσαν σε διάφορες περιοχές εντός και εκτός της Βέροιας, με αποτέλεσμα πολλές περιοχές στη Βέροια και σε χωριά του δήμου να έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.


Αυτή τη στιγμή συνεργεία του Δήμου, της Περιφέρειας και της ΔΕΔΗΗΕ σπεύδουν για να αποκαταστήσουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί από το πρωτοφανές μπουρίνι, ενώ η Πυροσβεστική δέχεται συνεχώς κλήσεις για απομάκρυνση δέντρων και μεγάλων κλαδιών.

13 σχόλια:

  1. Ενημέρωση για το πότε αναμένεται αποκατάστασης της βλάβης στην ηλεκτροδότηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο ρολόι αποκαταστάθηκε...σχετικά γρηγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάπια ρίζα ή μέτωπο βοριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν περιοχές που δεν έχει έρθει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πήγατε να ψηφίσετε Ε;
    Και όσοι ψηφίσατε το ρίξατε Βελόπουλο,Ε;
    Και ήρθε και στην πόλη σας ο Ηγέτης!
    Τώρα θα νιώσετε την οργη του,
    Που τον ρίξατε στο 27%.
    Τις 10 πληγές του Φαραώ θα στείλει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριακο,συγχώρεσε μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτά παθαίνουμε όταν δεν κλαδεύουν τα δέντρα και είναι μέσα στα καλώδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακόμα δεν είδατε τίποτα,
    Επόμενη πίστα
    Ακρίδες και κατσαρίδες
    Σε μέγεθος λυκόσκυλου.
    Τον στενοχωρήσατε τον Κυριακο.
    Δεν έπρεπε.
    Θα το πληρώσετε όμως.
    Εξωγήινοι
    Μετεωρίτες
    Όλα παίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα πρέπει να ελεγχθούν όλα τα δέντρα στην πόλη, ειδικά αυτά στην οδό Ελιάς και τα πλατάνια στην πλατεία στα οποία πιθανών να έχουν σπάσει είτε αδυνατίσει μεγάλα κλαδιά και να πέσουν ξαφνικά , όπως έχει ξανασυμβεί. Η φώτο στην Ελιάς δείχνει ένα δέντρο χωρίς ρίζες, σαν να βγήκε από γλάστρα, ας μας δώσουν απαντήσεις για το πως συνέβη αυτό, τι υπόστρωμα έχει το έδαφος σε εκείνο το σημείο κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στην περιοχη περιξ της γεφυρας κουσιου το μεσημερι προς απόγευμα θα εχει αποκατασταθει η ηλεκτροδοτηση οπως ενημέρωσαν τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ που ειναι εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σεβαστές όλες οι μορφές ανησυχίας και οι απαιτήσεις όλων όσοι ζητούν απαντήσεις. Για το έγκλημα των Τεμπών να υποθέσουμε ότι οι εξηγήσεις θεωρούνται επαρκείς; Τους χαιρετισμούς μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αργια μητηρ πασης κακιας. ετσι το παν τοτες και ισχυει και για τα τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακόμα δεν είδατε τίποτα
    Τα καλύτερα έρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ