Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παραδοσιακό μεζεδοπωλείο «Ο Πλάτανος» στην Κεντρικής: Μια όαση γεύσης στο κέντρο της Βέροιας!


Απολαύστε τα πιο νόστιμα κρεατικά και μεζέδες στην καλοκαιρινή ανθισμένη αυλή του

Το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο «Ο Πλάτανος» στην οδό Κεντρικής, απέναντι από την Παλαιά Μητρόπολη, είναι από αυτά τα λίγα μαγαζιά που κρατάνε ακόμα τη γεύση, την ποιότητα και την ατμόσφαιρα του παραδοσιακού και αποτελεί για τη Βέροια ένα κλασσικό στέκι για αυτό που λέμε «για καλό φαγητό».

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που ανοίγει την φιλόξενη και γεμάτη λουλούδια αυλή του, ο «Πλάτανος» αποτελεί μια μικρή όαση στο κέντρο της πόλης.


Σπιτικό φαγητό, ονειρεμένα κρεατικά της ώρας, μαγειρευτά, υπέροχοι μεζέδες και εκλεκτό τσίπουρο και γράπα. Στον «Πλάτανο» θα φας το πιο ζουμερό και ευωδιαστό κοτόπουλο φιλέτο στη σχάρα και τα πιο νόστιμα και αφράτα μπιφτέκια. Αν έχεις ήδη δοκιμάσει, ξέρεις! Θα δοκιμάσεις πατάτες με αυγά, σαν αυτά που μας έκανε η γιαγιά μας, παραδοσιακό φασουλονταβά, τον ξακουστό του μπάτζο σαγανάκι με αυγό και σπιτικές παπατούλες!

Πιάστε ένα τραπεζάκι και απολαύστε τα!

Μεζεδοπωλείο «Ο Πλάτανος»
Κεντρικής 39, Βέροια
(απέναντι από την Παλαιά Μητρόπολη)
Τηλ. 2331028668 & 6982 537 114

















1 σχόλιο:

  1. πολυ ωραια αυλη ιδανικο μερος για το καλοκαιρι με ωραίες γεύσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ