Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάνω από 53.000 ψήφους πήρε η Ωραιοζήλη - Πόσους σταυρούς έλαβε στην Ημαθία

Η μεγάλη έκπληξη των φετινών ευρωεκλογών ακούει στο όνομα Μαρία - Ωραιοζήλη Κουτσουπιά. Η Ημαθιώτισσα υποψήφια ευρωβουλευτής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έσπασε το φράγμα των 50.000 σταυρών προτίμησης σ' όλη την Ελλάδα. 

Πιο συγκεκριμένα, έλαβε 53.618 ψήφους και κατέλαβε την 18η θέση μεταξύ 41 συνυποψηφίων της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Άφησε πίσω της ακόμα και την πρώην υπουργό Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία έλαβε 46.992. 

Στην Ημαθία βγήκε πρώτη με 4.947 σταυρούς, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Γιώργο Αυτιά, ο οποίος έλαβε 4.364. Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο πως το πολιτικό μέλλον της ανήκει και προμηνύεται λαμπρό!

19 σχόλια:

  1. Το μέλλον της είναι οπωσδήποτε λαμπρό, αρκεί να μην περνάει μέσα από την ψήφο του Ελληνικού λαού ...
    Η Ημαθία διάλεξε σωστά αλλά δεν μπορεί να συναγωνιστεί τα μεγαθήρια της Αθήνας, ουτε και τις τηλεδιασημοτητες ... Συγχαρητήρια Ωραιοζηλη, είσαι υπέροχη, καλή συνέχεια σε ο,τι κι αν κάνεις και είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνεις καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα στην Ημαθια να σε βγάλουμε 1ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή έπρεπε να δώσει στις δημοτικές εκλογές πέρσι, κάτι καλύτερο για την Βέροια θα ξημέρωνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4364 ηλίθιοι στον νομό μας,δεν τους λες και λίγους,μα τον Αυτιά
    ρε προβατουλια ,αν είναι δυνατόν και νόμιζα ότι με αυτό το κόμμα έχω δει τα χειρότερα,ας δίνατε μόνοσταυρια στο δικό μας κορίτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχει εμπειρίες στην κοινωνία, δεν αρκούν μόνο οι σπουδές για την επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δούλεψε από φοιτήτρια. Δουλεύει σε μεγάλων απαιτήσεων εταιρείες εσωτερικού και εξωτερικού. Δούλεψε ως νομικός μέσα στις Βρυξέλλες.
      Αλλά ο Αυτιάς και η Μελέτη, αλλά και πολιτικοί για τους οποίους γκρινιάζουμε, ρου συστήματος, ξέρουν από κοινωνία. Πάω πάσο.

      Διαγραφή
    2. Στον Ανώνυμος10 Ιουνίου 2024 στις 4:52 μ.μ.
      Άλλο δουλειά άλλο τριβή με την κοινωνία. Άλλο τα γραφεία στην Ευρωπαϊκή ένωση και τις μεγάλες εταιρείες και άλλο παζάρι, το χωράφι, τα σωματεία, οι καθημερινές επαφές με κοινωνικές ομάδες, η τριβή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η ταλαιπωρία στην ουρά στο Νοσοκομείο κλπ.
      Αυτά είναι άγνωστες έννοιες αφού μεγάλωσε στα βελούδα.
      Δεν το λέω με κακία. Προς γνώση και συμμόρφωση το λέω. Ας μη βιάζεται να κατακτήσει την Ευρώπη, ας ξεκινήσει απο τον Σύλλογο της γειτονιάς της.

      Διαγραφή
  6. Ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ στην Ημαθία είναι για ξήλωμα. Αφού δεν κατάφεραν όλοι αυτοί οι βουλευτές και οι παρατρεχάμενοι να εξασφαλίσουν μια τέτοια διαφορά από τον δεύτερο σε ψήφους στην Ημαθία υποψήφιο του Βελόπουλου είναι για φάπες.
    Είναι δυνατόν κάποιος που από σύμπτωση είχε ένα όνομα που παρέπεμπε σε γνωστό Στρατηγό που θήτευσε στην περιοχή να πήρε σχεδόν ίσους ψήφους με μια που την στήριζε το κυβερνών κόμμα?
    Θέλω να ξέρω που όλοι αυτοί θα δικαιολογηθούν αύριο στον αρχηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ωραίο είναι ότι ορισμένοι περιμένουν να γίνουν Υπουργοί.

      Διαγραφή
    2. Απάντηση στον 2.51...γιατι δεν έκανες εσύ τις εκλογές για να βγάλεις αυτόν που ήθελε παρά ρίχνεις ευθύνες στους κομματικούς;

      Διαγραφή
  7. Συγχαρητήρια στο κοριτσι μας! Ειναι ο βουρκος μεγαλος ομως και θελει να μεινει βουρκος αποτι φαινεται... δεν πειραζει! Τετοια αστερια λαμπουν παντα για οσους θελουν να τα δουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η τοπική κομματική της Ημαθίας λειτουργεί δυστυχώς με απόλυτη ιδιοτέλεια και εγωισμό, κόντρα και στον ίδιο τον αρχηγό τους και αμαυρώνουν κάθε προσπάθεια της κεντρικής κυβέρνησης.
    Αλλά και ο Γεωργιαδης μόνο για κακό ήρθε τελικά ! Όπου πήγε καταστροφή για το κόμμα. Και χθες ήταν σαν τον κακό Βεζύρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σήμερα οι βολευτες τι θα πείτε στον Μητσοτάκης
    Γιατί δεν ήρθανε οι ψήφοι τόσο τρέξιμο δώσατε και τόσα άτομα ήρθαν.
    Μάλλον δεν έβγαιναν τα κουκιά
    Και ακόμη δεν είδατε τίποτα παρατρεχάμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν αξίζουμε κάτι καλύτερο. Τηλεοπτικό πάνελ έγινε όλη η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ, Η ΣΥΡΜΟΥΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι συμπολίτες έβαλαν μαζικά σταυρό στον Αυτιά. Μα στον Αυτιά? Τι να πει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή ο Αυτιάς δήλωνε μπάουγκ, αυτό αρκούσε στους ...επιστήμονες για να τον ψηφίσουν στην Ημαθία. Μια χαρρρά....

      Διαγραφή
  13. 4 χιλιάδες κόσμος στην Ημαθία ψήφισαν τον Αυτιά ακολουθώντας πιστά την κομματική γραμμή ως άλλα πρόβατα. Συγχαρητήρια μαλάκες. Είστε για να σας λυπάτε κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μας φορτωσατε τον Αυτια που δεν ξερει ουτε ποτε αλλαζει η ώρα και τη Μελετη που ξερει να κανει μόνο καλες πιτες. Η ιτια μας ελειπε απο πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ