H Eθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Πυρηνοκάρπων θα πραγματοποιήσει εκδήλωση, αύριο Σάββατο (15/06) και ώρα 11.00 π.μ. στο ξενοδοχείο «Αιγές» στη Βέροια, παρουσία του υφυπουργού Aγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Διονύση Σταμενίτη και των αντιπεριφερειαρχών κ Κ. Καλαϊτζίδη και κ Δ. Τζαμτζή, όπως επίσης και εκπροσώπων των ΔΑΟΚ με θέμα: «‘Ενημέρωση των Κέντρων Υποδοχής Δηλώσεων ΟΣΔΕ (ΚΥΔ) σχετικά με τη δημιουργία ηλεκτρονικού προγράμματος καταχώρισης των αγροτεμαχίων στα οποία έχει παρατηρηθεί η παραμορφωτική ασθένεια στην καλλιέργεια της ροδακινιάς».
Η Διεπαγγελματική έχει χρηματοδοτήσει και δημιουργήσει ηλεκτρονικό πρόγραμμα συγκέντρωσης όλων των δεδομένων των προβληματικών αγροτεμαχίων στο οποίο θα καταχωρήσουν τα ΚΥΔ τα σχετικά στοιχεία σε περιβάλλον i-cloud, έτσι ώστε να υπάρχει συνολική εικόνα και καταγραφή του φαινομένου. Τα εν λόγω στοιχεία θα τεθούν υπόψη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο τεχνικός σύμβουλος – συνεργάτης της Διεπαγγελματικής, κ. Βακάμης θα παρουσιάσει τα συμπτώματα της ασθένειας που έχουν εντοπιστεί στην δεντροκαλλιέργεια πυρηνοκάρπων και θα αναλύσει το μέγεθος του προβλήματος, ενώ εκπρόσωπος της εταιρείας που ανέπτυξε την πλατφόρμα εισαγωγής των αιτήσεων των παραγωγών που έχουν παρουσιάσει συμπτώματα της ασθένειας στα αγροτεμάχια τους, θα αναλύσει και επεξηγήσει τη διαδικασία ηλεκτρονικής καταχώρησης σε εκπροσώπους των συνεργαζομένων ΚΥΔ των παραγωγών.
Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης η ΕΔΟΠ θα προχωρήσει στην καταγραφή των ΚΥΔ που επιθυμούν να συμμετέχουν στην καταχώρηση των δηλώσεων, έτσι ώστε να τους παραχωρηθεί ειδικός κλειδάριθμος για την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα.
«Παρακαλούνται όλα τα ΚΥΔ των περιοχών που παρουσιάστηκε το πρόβλημα όπως παραστούν στην εκδήλωση», τονίζει η ανακοίνωση της Eθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πυρηνοκάρπων.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Την κοπέλα εντόπισαν σε άθλια κατάσταση περαστικοί, οι οποίοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία
-
«Έσπασε» στην Ανάκριση και παραδέχθηκε ότι αυτός την χτύπησε! Ο ξυλοδαρμός έγινε στο σημείο όπου βρέθηκε η κοπέλα
-
Δυστυχώς, δεν είσαι σε θέση να καταθέσει - Επάνω της βρέθηκαν πορτοφόλι και κινητό, οπότε αποκλείεται το ενδεχόμενο της
-
Φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και ρήξη σπλήνας - Μεταφέρεται διασωληνωμένος - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας»
-
Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη Βέροια
-
Η αδελφή της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό, να καταθέσει στην Αστυνομία - Τα σενάρια που
-
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία - Κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό της
-
Τον βρήκε περαστικός - Η μητέρα του βρισκόταν στην εκκλησία - Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή
-
Είναι ζήτημα τιμής για τους Ασφαλίτες, να εντοπίσουν τον δράστη και να τον οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη
-
Σ' αυτό το σημείο χτύπησε το άτυχο παιδί Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Θεσσαλονίκη δίνει ένας 7χρονος από




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.