Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «ευχαριστώ» της Μαρίας-Ωραιοζήλης Κουτσουπιά

Σάρωσε στις Ευρωεκλογές 2024 η Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά. Η Ημαθιώτισσα υποψήφια ευρωβουλευτής κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και έλαβε συνολικά 53.618 ψήφους καταλαμβάνοντας την 18η θέση μεταξύ 41 συνυποψηφίων της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και την 1η στην Ημαθία με 4.947 σταυρούς, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Γιώργο Αυτιά.

Το δυναμικό αυτό ξεκίνημα είναι δεδομένο ότι της προκάλεσε συγκίνηση, με την ίδια να σπεύδει να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο για την στήριξή του.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη στήριξη σας και φυσικά για την ψήφο σας. Ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για εμένα που σε αυτές τις εκλογές της αποχής πάνω από 53.000 συμπολίτες μου πίστεψαν σε εμένα έμπρακτα.

Ένα επίσης τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την Ημαθία που με τίμησε με τις περισσότερες ψήφους, με έβγαλε πρώτη και τίμησε φυσικά και την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού στο πρόσωπο μου. Κι ένα άλλο ιδιαίτερο ευχαριστώ στους δικούς μου ανθρώπους, τον Ιάκωβο, την ευρύτερη οικογένεια μου και τους φίλους μου που άφησαν δουλειές και ήρθαν να βοηθήσουν.

Εύχομαι σε όλους τους νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές καλή επιτυχία και κυρίως στους 7 συνυποψήφιους μου!

Αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών και σαν ένα τελευταίο πολιτικό σχόλιο ήθελα να πω ένα κρίμα.

Κρίμα όχι για το αποτέλεσμα, αλλά επειδή σπαταλήσαμε τόσο χρόνο στην προεκλογική μάχη να ασχολούμαστε με τα κόμματα στα αριστερά μας, που φαίνεται πως προκαλούν όλο και μεγαλύτερη αδιαφορία στον κόσμο, αντί να κάνουμε έναν ευρύτερο διάλογο για τα μεγάλα ευρωπαϊκά θέματα της επόμενης πενταετίας.

Σήμερα επιστροφή στην Αθήνα και από αύριο επιστροφή στη δουλειά!

Η προεκλογική μάχη τελείωσε αλλά εμείς συνεχίζουμε μαζί, ΕΔΩ να συζητάμε και να προχωράμε παρέα!».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ