Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Χτύπησε» 18% το ΠΑΣΟΚ στην Ειρηνούπολη - Κέρδισε το στοίχημα ο Τσιχλακίδης

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί πανελλαδικά να μην κατάφερε να βγει δεύτερο κόμμα, αλλά σε τοπικό επίπεδο, οι επιτελείς της Νομαρχιακής Επιτροπής είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται, αφού ξεπέρασε τον ΣΥΡΙΖΑ κατά μισή ποσοστιαία μονάδα. 
Η διαφορά των δύο κομμάτων ήταν περίπου στα 200 ψηφοδέλτια.

Αξίζει να σημειωθεί, η μεγάλη επιτυχία που είχε το ΠΑΣΟΚ στην Ειρηνούπολη. Η περιοχή που κατάγεται και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Γραμματέας Σάββας Τσιχλακίδης κατέγραφε το εντυπωσιακό ποστοστό 18,19%, ένα από τα υψηλότερα, όχι μόνο στην Ημαθία, αλλά και γενικότερα σ' ολόκληρη την Μακεδονία. 

Σίγουρα, ο κ. Τσιχλακίδης θα αισθάνεται δικαιωμένος, γιατί κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και έδωσε προσωπικό αγώνα. Είναι κάτι που του το αναγνωρίζουν, τόσο σε τοπικό, όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

11 σχόλια:

  1. Εντυπωσιακό το 18,19% για το ΠΑΣΟΚ;;;; Με 38.1% στις εκλογές του 2007 είχε παραιτηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου . . . Σάββα από αύριο θα αμφισβητηθεί ο Ανδρουλάκης και πιθανόν να έχουμε άλλο προέδρο. Θα τρέξεις το ίδιο;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην μας τρολάρεις ρε Βεροιώτη. 317 ψήφους πήρε το ΠΑΣΟΚ μην τρελαθούμε κιόλας. Σιγά τον κομματικό ηγέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ αγωνίστικα στο σπίτι μου ,από τους 8 ψήφους το κόμμα μου πήρε 6 άρα η μεγάλη μου προσπάθεια δικαιώθηκε 75% πήραμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωθήκαμε και το ΠΑΣΟΚ και εμείς! ρε άντε απ' εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνα με τα επισημα στοιχεια απο το σαιτ του Υπουργειου Εσωτερικων. ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ, εγγεγραμενοι 4.198, συμμετοχη 1.772. ΠΑΣΟΚ 317 ΨΗΦΟΙ 18,19%. Ν.Δ. 451 ΨΗΦΟΙ 25,87%. ΕΛ. ΛΥΣΗ 409 ΨΗΦΟΙ 23,47%. ΣΥΡΙΖΑ 161 ΨΗΦΟΙ 9,24%. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ. Μετα απο σαραντα χρονια ξερουμε να διαβαζουμε αποτελεσματα. Θα επρεπε να ντρεπονται καποιοι και οχι να αισθανονται δικαιωμενοι, και να βαφτιζουν για αλλη μια φορα το ψαρι κρεας. Επιτελους ποτε θα μαθετε οτι το κοροιδιλικι πρεπει να εχει και ενα οριο. Αυτα που λετε, να τα λετε μεταξυ σας στον πρωινο καφε στην ελια ΩΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Και οχι να παραμυθιαζετε τον κοσμο που εχει μια σχετικη πειρα και εμπειρια. Οταν τα δυο πρωτα κομματα, χανουν περιπου ενα εκατομμυριο πεντακοσιες χιλιαδες ψηφους, και εσυ οχι μονο δεν κερδιζεις τιποτα, αλλα χανεις και εκατο χιλιαδες σε ενα χρονο. Οταν στον Νομο σου απο το τεραστιο ποσο 8768 ψηφων, παιρνεις 6933 σε ενα χρονο μειων 1835, τοτε θα πρεπει να κρυβεσαι και οχι να αισθανεσαι δικαιωμενος. Οταν ο Νομος σου ειναι για αλλη μια φορα στην ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΤΡΕΙΣ ΤΕΤΡΑΕΔΡΙΚΕΣ, τοτε αποδεικνυεις παρα πολλα. Το εξης ενα και κυριοτερο ΔΕΝ ΚΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ. Αυτα τα λιγα απο εναν παλιο συντροφο, σε κατι < παιδακια > που αρχισαν να ακουγονται οτι ενδιαφερονται να ειναι υποψηφιοι βουλευτες με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογες του χρονου το 2025. ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ. Καντε μονο λιγο ακομη υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τον Ανδρουλακη και αυτούς που τον γλείφουν παρουσιάζοντας το μαύρο άσπρο δεν υπάρχει ελπίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε παλικάρια αρχιστε τα του συνεδρίου και αφηστε τα παλαμάκια . Αργούμε.... πολύ αργούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημήτριος Κων/νου Ταρατσίδης11 Ιουνίου 2024 στις 7:33 μ.μ.

    Ούτε τοπικά(τρίτο κόμμα) αλλά ούτε πανελλαδικά το ΠΑΣΟΚ πήγε καλά. Επειδή πήρες 18% σε ένα χωριό μην πανηγυρίζεις και προσπαθείς να κρύψεις τα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η μιση κρητη ειναι πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κύριος στην φωτογραφία είναι γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, η γραμματέας Ειρηνούπολης! Θα μας τρελάνει το παιδί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ