Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήρθαν στη Βέροια Ντενίση και Δραγούμη - Ετοιμάζουν τηλεοπτικό σίριαλ με Εβραίους

Δύο πολύ μεγάλες ηθοποιοί βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουνίου στη Βέροια. Ο λόγος για την Μιμή Ντενίση και τη Ναταλία Δραγούμη, οι οποίες επισκέφθηκαν την πόλη μας για επαγγελματικούς λόγους. 


Τις υποδέχθηκε προσωπικά, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ενώ στην συνέχεια μετέβησαν στο Δημαρχείο, όπου και συνάντησαν τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαδόπουλου και τον Πρόεδρο της ΚΕΠΑ Κώστα Ρίζο.


Οι δύο κυρίες, με την ξεχωριστή πορεία στο Ελληνικό θέατρο και στην τηλεόραση, ξεναγήθηκαν στην Μπαρμπούτα, στην Κυριώτισσα και στην Εβραϊκή Συναγωγή. Έδειξαν μαγεμένες από την πλούσια πολιτισμική και πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής μας.


Ο λόγος της επίσκεψης των δύο καλλιτεχνών είχε να κάνει με το νέο τηλεοπτικό σίριαλ που ετοιμάζεται και θα αφορά την πολύπαθη ζωή των Εβραίων. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα στο κέντρο της Βέροιας, όπως είχε γίνει πριν λίγα χρόνια και με το «Κόκκινο Ποτάμι» του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη.



8 σχόλια:

  1. Άραγε γνωρίζουν ότι στο Βλαχογιάννειο Μουσείο υπάρχουν ως εκθέματα περιβραχιόνια οικογένειας Εβραίων ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκινήθηκαν οι καλιτεχνιδες, από την επιχείρηση Ειρήνης στη Γάζα και θα τιμήσουν τον εκλεκτό λαο του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύπαθη ζωή των Εβραίων!! ενώ των Παλαιστινίων δεν είναι που σκότωσαν τόσα παιδάκια.ρε ουστ όλοι.μονο για την κονσόλα όλοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παντα τυχοδιωκτες οι Εβραιοι στην πλειοψηφια τους

      Διαγραφή
  4. Πολύπαθος λαός οι Εβραίοι ενώ οι παλεστηνοιοι δεν είναι . ρε ουστ όλοι μόνο για την κονσόλα όλοι τόσα παιδάκια σκότωσαν ο πολύπαθος λαός των Εβραίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να έρθουν και στη Νάουσα έχει ανάλογο οικιστικό πλούτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη χάσεις εσύ και η Νάουσα.
      Θα σκάσετε απο τη ζήλια.

      Διαγραφή
  6. Φανταζόμαστε πως βρέθηκαν πολύ εύκολα χρηματοδότες. Ε, καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ