Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο Άγιο Όρος ο Καρυπίδης - Μίλησε με τον πνευματικό του Γέροντα Ευλόγιο

Το Άγιο Όρος επισκέφθηκε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που έκρινε τον πρωταθλητή της Super League 1 πέρασε, ο Άρης έχασε, αλλά ο πραγματικά σημαντικός αγώνας έρχεται το Σάββατο, 25 Μαΐου, εκεί όπου οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν στον Βόλο τον Παναθηναϊκό για τον πρώτο τους τίτλο μετά από 53 χρόνια.

Το πρωί της Δευτέρας (20/5) ο Θοδωρής Καρυπίδης, μαζί με τον συνεργάτη του Βαγγέλη Παντζαρτζίδη, επισκέφθηκαν τον πνευματικό του Γέροντα Ευλόγιο στο Ιερό Κουτλουμουσιανό Κελλί της Μεγάλης Παναγίας στο Άγιο Όρος.

Ο γέροντας έστειλε μήνυμα ενότητας, αναφέροντας: «Η εκκλησία ως φιλόστοργος μητέρα αγκαλιάζει όλα τα παιδιά της. Τί μας χωρίζει από την αγάπη του Θεού; Ούτε ομάδες, κόμματα και ό,τι δεί κοσμικό όπου αλλοιώνει την ενότητα και την αγάπη, αλλά και ότι διασπά την ενότητα τα απομακρύνουμε από κοντά μας. Ο Πρόεδρος τυγχάνει πνευματικό μου τέκνον».

5 σχόλια:

  1. Ναι είπε στον πνευματικό για τα μπινελικια που ρίχνει??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεροιώτη είσαι απίθανος. Τι μας νοιάζει η ιδιωτική επίσκεψη του οποιουδήποτε στο Άγιο Όρος; Αυτό δηλαδή είναι είδηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι πήγε να εξομολογηθεί που βρήκε τα λεφτά και πλήρωσε τον διαιτητή του ματς με τον ΠΑΟΚ. Τίγρης ο Θόδωρος, γατάκι ο Ιβάν,πήγαν να στερήσουν το πρωτάθλημα από τους " κατατρεγμένους" με τις σηκωμένες γροθιές.

      Διαγραφή
  3. Να έχεις πάρει πρωτάθλημα και να ασχολείσαι με τον Καρυπίδη που πάει στο Άγιο Όρος.Μιζερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ