Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκτακτο: «Κλείδωσε» η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Βέροια - Πότε έρχεται, πού θα πάει;

Επίσημη επίσκεψη στη Βέροια θα πραγματοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας θα έρθει την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. H περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία είχε προαναγγελθεί και πριν από λίγα λεπτά «κλείδωσε» το πρόγραμμά του για την Ημαθία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, ο Πρόεδρος της ΝΔ, το πρωί της Παρασκευής, θα επισκεφθεί, εκτός από την πόλη της Βέροιας, το Γυμνάσιο-Λύκειο Ριζωμάτων και τα «Παιδιά της Άνοιξης», ενώ το μεσημέρι θα μεταβεί στο Κτήμα «Κυρ-Γιάννη» στη Νάουσα για φαγητό.


28 σχόλια:

  1. Αν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να στηθεί και έξω από τα εμπορικά μαγαζιά ,για να δει τα πλήθη να συρρέουν .Μαλώνουν οι πελάτες ,για το ποιος θα πρωταγοράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν στηθεί όμως έξω απο τις κούριερ άλλα θα δει, όπως επίσης και τα τριήμερα στα διόδια

      Διαγραφή
  3. Απλώστε τα σκόρδα στα μπαλκόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άνθρωπος είναι στην εξουσία μετά απ' όσα έχουν γίνει. Όταν φύγει από την εξουσία θα εορτάζουμε την απελευθέρωση των Ελλήνων από την νέα δημοκρατία. Δεν ξέρω αν ήταν χειρότερη 400 χρόνια σκλαβιά η αν 8 χρόνια σκλαβιά στους ίδιους τους ομοεθνείς σου. Ο Ερντογάν να ερχόταν για πρωθυπουργός δεν θα μας έκανε τόσα όσο και άχτι και να μας εχει

      Διαγραφή
    2. πες μας εσυ τι έπαθες και ασε εμας τους αλλους!!! Α και παες τα όλα ομως ε!

      Διαγραφή
  4. Μας κλείσατε μέσα σαν χούντα μας εμβολιασατε με το ζόρι σαν κατοικίδια μας δολοφονισατε μας θαψατε χωρίς δικαιοσύνη και πολλά ακόμα που δεν θα γράψω γιατί πιστεύω ότι δεν θα το ανεβάσετε εκεί στον Βεροιώτη. Πεθαίνει αυτός ο λαός και δεν δενόμαστε μεταξύ μας λες και αν καεί το δίπλα σπίτι το δικό μας δεν θα καεί. Μακάρι η Παναγία να βάλει το χέρι της να μας βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όμως ζεις!!! και ζεις και μιλάς τώρα εκ του ασφαλούς!!

      Διαγραφή
  5. Διαθήκες προλαβαίνουμε να κάνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κακία θα σας φάει όλους. Μίζεροι και εγωιστές μα πάνω από όλα όλοι σας είστε ξερολες.ερχεται ο Τσίπρας, κράζετε,ο Μητσοτάκης κράζετε,οποιος και να έρθει κράζετε τα μούτρα σας τα κράζετε ή μόνο αυτά νομίζετε είναι τα καλύτερα στο κόσμο; Η ζωή σας μάλλον δε έχει προβλήματα,τα έχετε λυμένα και ασχολείστε όλοι μόνο για κουτσομπολιά. έξυπνοι του καναπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εσυ εισαι ικανοποιημενος με τοσα χρονια κοψιματα μισθων συνταξεων, δυστυχηματα, ανευθυνοτητα, ανομια, ακριβεια, πυρκαιες πλημμυρες κτλ...τοτε εισαι μονος η ανευθυνος καναπετζης...οχι κυριε τα παιδια μας εχουν φυγει και δεν βλεπουν μελλον....εμεις δεν μπορουμε πλεον να βοηθησουμε....και σε αυτο γταινε οι επιλογες μας...λιγοι πλουτιζουν και εμεις ζουμε αν ζουμε την καθημερινοτητα με ανασφαλεια για το αυριο...Λυπαμαι για την αδιαφορια σας

      Διαγραφή
    2. Σοβαρά τώρα αυτό εσύ το λες απάντηση;είπες 2 λόγια νομίζεις έξυπνα,με αποκαλείς εμένα ανεύθυνο και καναπετζη και εσύ;εσύ γιατί δεν παίρνεις ρε τη ευθύνη στα χέρια σου;γιατί μια ζωή φταίνε οι άλλοι για τα δικά μας λαθοι;έφυγαν τα παιδιά σου επειδή δε βρήκαν δουλειές ή μήπως δε βρήκαν δουλειές μόνιμες;εσύ;εσύ που τόσα χρόνια δούλευες κάπου που δε άξιζες γιατί ίσως δε είχες τα προσόντα σκεφτόσουν άραγε τον δίπλα σου που τα είχε αλλά εσύ είχες πιο καλές γνωριμίες;έχεις κάνει ποτέ αυτοκριτική;έχεις αξιολογήσει ποτέ τον εαυτό σου αληθινά;αν ναι τότε σου ζητάω συγνώμη αν όμως όχι μην απορεις ποιοί στα αλήθεια έδιωξαν τα παιδιά σου .μάθε να ζεις με το να γίνεσαι καλύτερος όχι να νομίζεις ότι είσαι .

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι κακία χάσε εσύ το παιδί σου την γυναίκα σου σε ατύχημα που κουκουλοθηκε και μετά έλα να μου γράψεις αν είσαι καναπεδακιας αφού δεν σε αγγίζει τίποτα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15 Μαΐου 2024 στις 12:06 π.μ.

      ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ" ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΊ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΚΥΒΕΡΝΟΎΣΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ...ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ 100 - 150 ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

      Διαγραφή
    5. 7:09 ούτε για λυπηση δεν αξίζεις,αλλά γράφεις στο πρώτο μήνυμα σου, άλλου το πας τώρα εύχεσαι να χαθούν και άλλοι για να δεις ότι τελικά κα είχες δίκιο και συνεχίζεις να λέγεσαι άνθρωπος για να επιβαιβεωθεις;το μόνο θετικό από εσένα είναι να σε δείχνουν σαν παράδειγμα αποφυγής. Κρίμα αν είσαι και γονιός δε ξες να κατανοείς μηνύματα και απαντάς μόνο για να επιβαιβεωθεις ότι είσαι κάτι,πίστεψέ με άνθρωποι σαν εσένα και λίγα τους κάνουν.

      Διαγραφή
  7. Να πάει στο σούπερ μάρκετ να αγοράσει ...εφόσον έχει ξαναγορασει φυσικά τρόφιμα...που δεν νομίζω...γιατί μάλλον έχει άγνοια των τιμών του πέρυσι με τωρα...και τότε να ζητήσει συγνώμη για την αισχροκέρδεια των μεσαζόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά που έχουμε ατομα σαν και εσένα που μας ενημερώνει

      Διαγραφή
  8. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έρχεται ο γουρλής; Ω, ρε χαλάζι που προβλέπεται στις καλλιέργειες φέτος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιτέλους στις 17 του Μάη έρχεται η ανάπτυξη αυτοπροσώπως στην Βέροια. Όλοι στην υποδοχή για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον εθνοσωτηρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι γράφετε ότι δεν σας αρέσει ο Μητσοτάκης αλλά κανείς δεν γράφει ποια άλλη λύση υπάρχει.. Έχουμε και λέμε λοιπόν:1) Ρωσική λύση με επιστολές και πρόσφατα το λεφτοδεντρο,2)Κασέλ με Φαρλι και διφορούμενη λόγου σε συνεργασία με γιδοβοσκο,3) Ανδρουλάκης με Εύα που λατρεύει το Κατάρ και άμα κλέβουν δεν θέλουν να τους παρακολουθούν,4)Χαριτάκης με 13-0 Πάπα κλπ ,5)Κουτσουμπα από πρώην ΕΣΣΔ,5) Κασιδιάρη και Σπαρτιάτες για δυνατούς τσαμπουκαδες μαζί με την Πλεύσηηπρος την χούντα της της αριστεράς,6)Δάσκαλοι της Νίκης με ότι να ναι ιδέες του 1900.. Αυτές είναι οι εναλλακτικές... Διαλέξτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παρε τον ενα και βαρα τον αλλο και με τον κουλη πρωτο

      Διαγραφή
  12. Στο Γκουαντάναμο να πάει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα γραφεία του Βεροιώτη,δύο γκαντεμιες μαζί μπορεί να δώσουν κάτι καλό.

      Διαγραφή
  13. Βρε κακό που θα μας βρει. Νερό, φακό και σφυρίχτρα δίπλα στο κρεβάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ