Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Περιοδεία σε Ημαθία, Πιερία και Πέλλα θα κάνει ο Μητσοτάκης

Συγκρατημένα αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός - Σταθερότητα και πρόοδος ή νέες περιπέτειες το διακύβευμα που θέτει


Επιστρέφει σε πλήρη προεκλογική δράση η Νέα Δημοκρατία, μετά τη μικρή ανάπαυλα των ημερών του Πάσχα και καθώς απομένει ένας μήνας πλέον προεκλογικής περιόδου πριν τις κάλπες των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Μετά το ταξίδι στην Τουρκία, περιοδεία Μητσοτάκη σε Κομοτηνή, Πιερία, Πέλλα, Ημαθία

Μετά την επιστροφή του από την Άγκυρα και τη συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν, σειρά έχει η βόρεια Ελλάδα: Πρώτος σταθμός της περιοδείας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να είναι η Κομοτηνή και έπονται Πιερία, Πέλλα και Ημαθία.

Η αισιοδοξία Μητσοτάκη και το διακύβευμα


Ο κ. Μητσοτάκης, στις συζητήσεις που είχε προ ημερών ανά ομάδες με όλους τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα και εκτιμά ότι πρέπει να προβληθεί πιο εμφατικά το κυβερνητικό έργο, το οποίο όπως τονίζει είναι πολύπλευρο και έχει σημαντικά και μετρήσιμα αποτελέσματα να δείξει.

Παράλληλα, επειδή η κάλπη αυτή είναι ευρωπαϊκή, θέτει στο τραπέζι των συζητήσεων και το γεγονός –όπως τονίζει- ότι η ΝΔ είναι η μόνη αληθινή ευρωπαϊκή παράταξη στη χώρα. Πέρα από την ιστορία της, υπογραμμίζει τις πρόσφατες επιτυχίες με την θεσμοθέτηση του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και τη γενναία χρηματοδότηση της Ελλάδας με 36 δις ευρώ, το νέο Σύμφωνο για τη μετανάστευση και το άσυλο, τις παρεμβάσεις για την Κοινή Αγροτική Πολιτική κ.ά.

Πρόσφατα δε έθεσε δε και το διακύβευμα των φετινών ευρωεκλογών: «Στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα κριθεί ποια είναι η πολιτική δύναμη εκείνη η οποία είναι ικανή να εξασφαλίσει ακόμα περισσότερους πόρους για τη χώρα μας, όπως τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης. Ποια θα είναι η πολιτική δύναμη εκείνη η οποία θα μπορέσει να διεκδικήσει μια πιο ευέλικτη Κοινή Αγροτική Πολιτική για τους αγρότες μας. 

Ποια θα είναι εκείνη η πολιτική δύναμη η οποία θα διαμορφώσει τη στάση της Ευρώπης στο μεταναστευτικό ή θα συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας αυτόνομης στρατηγικής άμυνας της ηπείρου μας. Όπως την 9η Ιουνίου οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα δηλώσουν τελικά με τον τρόπο τους αν επιθυμούν η χώρα μας να παραμείνει σε αυτή την τροχιά προόδου που ακολουθεί εδώ και πέντε χρόνια, μακριά από πειράματα και μακριά από νέες περιπέτειες».

21 σχόλια:

  1. Ώρα να φεύγουμε εμείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως αρκετα μας δουλεψε τοσα χρονια με ψεμματα και με κολλητους να περνουν τα φιλετα τα επενδυτικα.... ακομα περιμενουμε το θεσεις εργασιας καλα αμοιβομενες ...περα απο το σοι του που πραγματι το αμοιβει πολυ καλα....Το δουλεμα παει δογμα στην ΝΔ...δειτε το χαρατσι για τα παραπεμπτικα για εξετασεις....δειτε τα φαρμακα που το κοστος το μετακυλησαν επανω στον πολιτη...δειτε τα Α αναγκης καταναλωτικα αγαθα....

      Διαγραφή
  2. Δώσε πόνο Μήτσο και Τάκη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.

    Με την λογική (?) του Μητσοτάκη, θα ανοίξεις κατάστημα στην Βέροια και μετά απο μόλις 6 χρόνια έχεις 14.000 ευρω ΚΑΘΑΡΑ ΕΣΟΔΑ.
    Ολοι, ανεξάρτητα απο το που,τι,πως το άνοιξες(Βενιζελου ή σε στενό στο ρολοι).

    ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ 14.000 καθαρά έσοδα.

    Γυρίστε πίσω όσοι φύγατε μετανάστες 1.166 ευρω το μηνα καθαρά τσέπη, δε σας φθάνουν να ζήσετε στη Βέροια ?

    Αυτόν θα υπο δεχθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την λογική της Ν. Δ. αν ανοίξει και η γυναίκα σου δεύτερο κατάστημα, ότι να ναι, όπως να ναι, όπου ναναι, μετά από 6 χρόνια τα εισοδήματα της οικογένειας ΚΑΘΑΡΆ είναι 28.000 τον χρόνο, 2.332 τον μηνα.

      Ελλάδα 3.0

      Διαγραφή
    2. Αυτος ηπιε και τα εγραψε αυτα περι καλου εισοδηματος....που καθε φορα που μπαινει πελατης σε μαγαζι στην Βεροια χειροκροτουν για την επιτυχια

      Διαγραφή
  4. Θα μας ρίξει χαλάζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ δαγκωτό μήπως ταρακουνθούνε τα κοπρόσκυλα αλλά είμαστε μαλάκες 41% βλέπεις στα μούτρα μας σαν αγράμματοι την φάγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή τη φορά να του δώσουν όχι μόνον 41% αλλά 81% και μετά να κλαίγονται ....Κάνε παιχνίδι Κούλη έχεις πολλούς fans

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πηγαίνει σε απολύτως στοχευμένους Νομούς όπου οι δημοσκόποι έχουν ανακαλύψει πρόβλημα στις σφυγμομετρήσεις. Έτσι και στην Ημαθία. Αλλά άδικα θα έρθει. Ρωτήστε στα γραφεία, στα μαγαζιά, στα καφενεία. Οι αποφάσεις πάρθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την άλλη φορά που ήρθε έπεσε χαλάζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφηστε τα χαλαζια και τα χαλαρα ....κοιταξτε το χαλι σας που το αποδεχθηκατε και κουνηστε το κεφαλι δυνατα μηπως δουλεψει απο την πολυ χαλαροτητα....αλλοι τα αρπαζουν ...οι λιγοι... και εσεις εμεις ξεσπαμε μεσα απο το διαδικτυο....Ξυπνηστε στειλτε τον στα αζητητα ...δειτε τα χαλια μας

      Διαγραφή
  9. Ένα σωστό πολιτικό σύστημα από δυο πράγματα πρέπει να προστατεύει το λαό πάση θυσία, από πόλεμο και χρεοκοπία (σχεδόν ταυτόσημα)
    Μετά τη χρεοκοπία, που ακόμα ζούμε , δεν υπάρχει σωτηρία ούτε ελπίδα για πολλά πολλά χρόνια ακόμα! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαύρο δαγκωτό από έναν γνήσιο Νεοδημοκράτη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαυρο στο Μητσοτακεικο και σε ολο τον θιασο που τον ακολουθει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι περιοδείες είναι πια πολύ passé δεν χρειάζονται.Μια χαρά γίνεται η δουλειά από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. α ρε κουλη, επιπλέεις με ολους αυτους τους τενεκέδες τριγύρω σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η κεντρική Μακεδονία θα ψηφίσει Ελληνική Λύση για αυτό έρχεται μήπως προλάβει να αλλάξει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να δουμε ποσοι νεοι τεμπεληδες θα ερθουν μια που εγω θα δουλευω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Κυριάκος
    Μείωσε την ανεργία
    Αύξησε μισθούς
    Αύξησε συντάξεις
    Μείωσε την εγκληματικότητα και την ατιμωρησία
    Αύξησε τις επενδύσεις
    Εργοστάσια ανοίγουν,επιχειρήσεις δεν βρίσκουν εργαζόμενους για να προσλάβουν,300.000 άτομα θα έρθουν από εξωτερικο να δουλεύουν στην Ελλάδα
    Μείωσε τις τιμές στα προϊόντα,όλα είναι πολύ φτηνότερα πλέον,
    Ο κόσμος έχει λεφτά,βλέπετε ότι με 400-500.000 ευρώ βγαίνει σπίτι για πώληση και σε 1-2 μέρες έχει πουληθεί,σπίτια με ενοίκιο 700-800€ και νοικιάζονται αμεσα.
    Δείτε ποσα καινούργια αυτοκίνητα αγοράστηκαν.
    Ξενοδοχεία,εστιατόρια,όλα γεμάτα.
    Η παράνομη μετανάστευση σχεδόν μηδενίστηκε.
    Με τις γειτονικές χώρες τα οποια προβλήματα υπήρχαν σχεδόν σβήνουν
    Οι ληστείες διαρρήξεις ναρκωτικά πράξεις βίας είναι πλέον λίγες και σχεδόν ασήμαντες
    Γιατί ο κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει να έχει.
    41%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάλι καταστροφές τα έχουμε.....ρε τι τον θέλετε...εδώ θα σας ψηφίσουμε και εμείς αλλά μην τον φέρνετε τον αρχιγκαντεμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ