Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεσηκωμός στο ΠΑΣΟΚ για την ομιλία του Ανδρουλάκη στην Ελιά

Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα και οι προσλήσεις
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας, προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στην ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου και ώρα 19:30 στον Πολυχώρο ΕΛΙΑ, “Sala”, στη Βέροια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, έχει ξεκινήσει ήδη μεγάλη κινητοποίηση και τα τηλέφωνα πέφτουν «βροχή». Όχι μόνο από την τοπική Νομαρχιακή, αλλά και από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα. 

Στόχος των διοργανωτών και προσωπικά του Γραμματέα Σάββα Τσιχλακίδη είναι η αίθουσα να γεμίσει ασφυκτικά και να δοθεί μια είκονα συσπείρωσης και δυναμικής ενόψει ευρωεκλογών. 

Να θυμίσουμε πως μια μέρα πριν, έρχεται στη Βέροια ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όπως είναι λογικό η εκδήλωση Ανδρουλάκη θα είναι μια ηχηρή «απάντηση» σε τοπικό επίπεδο.


18 σχόλια:

  1. "Μαζί σου Ανδρέα, για μια Ελλάδα Νέα".
    "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό".
    Α, ρε καημένε λαέ, πότε θα βάλεις μυαλό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ
    Μόνο το ΠΑΣΟΚ θα δώσει τα χρήματα που αξίζουν οι αγρότες της Ημαθιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ 11%. Για αλλη μια φορα, θα μαζευτει το γνωστο νεκροταφειο ελεφαντων της πολης μας, μαζι με τους συνηθεις ξυστακιδες απο τις πολλες φωλιες τρωκτικων που εχει η Βεροια χρονια τωρα. Και αφου βαλουν τα πιο καλα ρουχα τους, και το πιο αστραφτερο χαμογελο τους, θα παρουν θεση για μια τελευταια ποζα-φωτογραφια με τον γνωστο τιποτακι. Μια και ολοι αυτοι, τον Σεπτεμβριο ( και μετα απο τις διακοπες διαρκειας που θα κανει ), θα τρεχουν πισω απο τον νεο και φερελπι πιτσιρικα. Αποδεικνυοντας για αλλη μια φορα τον ρολο τους, και την τυχη του καθε αρχηγου. Πολιτικη καταντια, απο ενα ιστορικο κομμα, που δεν καταλαβε σε ολη του την πολιτικη διαδρομη δυο βασικα πραγματα. Πρωτων, οτι επρεπε να αλλαξει καποια χρονικη στιγμη. Και δευτερο, οτι το DNA του Ελληνα ψηφοφορου μπορει να συγχωρεσει και να ξεχασει τα παντα. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ. Και δυστυχως οπως δειχνουν ολα τα τελευταια χρονια, καταλαβε ποιος ειναι ο ηθικος αυτουργος στο εργο αυτο. Και το δειχνει οταν πρεπει. Κριμα για αυτο το κομμα, με αυτην την κυβερνηση και την ανυπαρκτη και φαιδρη αντιπολιτευση, να κινδυνευει να χασει ( για αλλη μια φορα ) και την τριτη θεση. Αντι να αποκτησει ενεργο πρωταγωνιστικο ρολο. Ολη αυτη η πολιτικη καταπτωση και καταντια του, αποτυπωνεται χαρακτηριστικα μεσα απο τους στιχους του Γεωργιου Σουρη. ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ ΓΙΝΗΚΑΝ ΘΥΜΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΛΙΒΑΝΙ, ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΓΙΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ. Καληνυχτα ας πουμε συντροφοι και καλη τυχη, γιατι θα την χρειαστειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε και μια πρόταση ποιόν να ψηφίσουμε... Η μάλλον πες μας ποιόν προτείνεις, και άσε τις μεγαλοστομίες και τίς παροιμίες! Από διαπιστώσεις χορτάσαμε, από προτάσεις έχεις να μας πεις κάτι...;

      Διαγραφή
    2. κανείς λογικός δεν μπορεί να διαφωνήσει με την άποψη αυτή.

      Διαγραφή
    3. Οταν το μισο ΚΙΝΑΛ ...γιατι περι αυτου προκειται...ιδεολογικα αληθωριζει στην ΝΔ για εσοδο τι περιμενεις βρε συντροφε....σε φταιει ο χωρος....ο τυχοδιωκτισμος σου φταιει και τα λογια τα παχια και τα μεγαλα που δεν τα νοιωθει κανεις...η ΝΔ μενει εκει γιατι ειναι πορωμενοι δεξιοι οχι οτι την πιστευουν την ιδεολογια τους το προσωπικο συμφερον πιστευουν

      Διαγραφή
    4. Αγαπητε αγνωστε στις 8.19πμ. Εδω και χρονια χορτασαμε απο ολους εσας, ειτε σας αρεσει ειτε δεν σας αρεσει, ειτε σας ποναει ειτε δεν σας ποναει, απο προτασεις. Γιαυτο φτασαμε σε αυτο το σημειο σημερα να κανουμε διαπιστωσεις. Χορτασαμε απο ολους εσας απο ατελειωτα σχεδια επι χαρτου, και ουσια και αποτελεσμα τιποτα. Παρα μονο την διατηρηση ολων των προσωπικων σας συμφερωντων στο ταμειο.Και επειδη φανερωνεις το επιπεδο σου, χαρακτηριζοντας τους στιχους του ποιητη ως παροιμια, θα σου αφιερωσω μια παροιμια μηπως και καταλαβεις την διαφορα παροιμιας και στιχου. Αν και πολυ αμφιβαλλω. Ο ΒΛΑΧΟΣ ΑΡΧΟΝ ΚΙ ΑΝ ΓΕΝΗ ΠΑΛΗ ΒΛΑΧΙΑ ΜΥΡΙΖΕΙ.

      Διαγραφή
    5. Βασικά έτσι λέγεται "Ο βλάχος κι άρχων κι αν γενεί πάλι βλαχιά μυρίζει" {Δουκάκης, Δημήτριος Χρ. (1921)}.....

      Διαγραφή
  4. Δε τραβάει ο Ανδρουλάκης.
    Μετά από αυτον όμως, ποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός φταίει ή ότι το μισό ΠΑΣΟΚ πήγε στην ΝΔ;

      Διαγραφή
    2. όταν όλα πηγαίνουν στραβά σε Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση, όταν η ακρίβεια και τα σκάνδαλα (φονικά τραίνα, φονικές πλημύρες, σκανδαλώδεις αναθέσεις, παρακολουθήσεις, κλπ, κλπ) σαρώνουν τη χώρα και εσύ είσαι ο μοναδικός πολιτικός στην Ευρώπη που σε παρακολουθούσαν οι μυστικές υπηρεσίες με αποδείξεις και το Συμβούλιο Επικρατείας σε δικαιώνει ότι σε παρακολουθούσαν και εσύ δεν ανεβάζεις το ποσοστό σου, ε κάτι λάθος κάνεις εσύ και οι συνεργάτες σου.
      Οι πολίτες και ειδικά οι νέοι σε έχουν γραμμένο.
      Όποιος δεν το βλέπει, ας πρόσεχε.

      Διαγραφή
  5. Μόνο με ΓΑΠ θα πάει μπροστά , όλοι είναι αδιάβαστοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρέψου, αυτός ποδήλατο και κανό δεν μπορεί να κάνει.....

      Διαγραφή
  6. Τι ωραίο. ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ ΓΙΝΗΚΑΝ ΘΥΜΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΛΙΒΑΝΙ, ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΓΙΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8/10 πασοκους λένε ότι ο ανδρουλακης δεν μπορεί μόνο οι Γλύφτες είναι δίπλα του για προσωπικό τους συμφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πασοκ είναι εδώ ενωμένο δυνατό.... Χέρι χέρι με τη νέα δημοκρατία το δημόσιο χρέους της ελλάδος θα τρυπήσουμε το ταβάνι και θα το πάμε στον ουρανό....... αυτό που πίστα και απαρέγκλιτα πράξαμε μετά το 74.........
    Τι όχι κλεφτοσύντροφοι...μπλε και πράσινοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς ο Πρόεδρος δεν έχει καμία επαφή με τη νεολαία και δεν δείχνει διάθεση αλλαγής τακτικής.
    Οι Ευρωεκλογές θεωρούνται χαμένες.
    ΠΑΣΟΚ τέλος. ή αλλάζουμε με νεο φορέα ή συγχώνευση κεντροαριστερών σχηματισμών ή βουλιάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ