Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Θανάσης Πισσαλίδης καλεσμένος στην «Ελληνική Παραγωγή» με αφιέρωμα στο ελληνικό ακτινίδιο

Ο πλέον ειδικός και δημοφιλής από το video του στο YouTube, ο γεωπόνος – τεχνικός σύμβουλος της Jingold Hellas Θανάσης Πισσαλίδης φιλοξενείται στο studio της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση για την καλλιέργεια Ακτινιδίου στην Ελλάδα.

Επιπλέον, στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο υπεύθυνος marketing κεντρικής Ελλάδος της BAYER HELLAS Γιώργος Γαλούσης παρουσιάζει καινοτόμα προϊόντα φυτοπροστασίας για το ακτινίδιο.

Αυτά και άλλα πολλά, την Πέμπτη 16 Μαΐου ώρα 21:00 ζωντανά στις οθόνες σας από τα κανάλια της «Ελληνικής Παραγωγής» στο youtube https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv και στο facebook https://www.facebook.com/ellinikiparagogiwebtv ενώ παράλληλα αναμεταδίδεται από το www.veriotis.gr και www.imathiotikigi.gr.

Μετά την ζωντανή μετάδοσή τους, όλες οι εκπομπές είναι διαθέσιμες προς προβολή οποιαδήποτε στιγμή από το επίσημο κανάλι στο Youtube https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv. Κάντε την εγγραφή σας για να είστε ενημερωμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ