Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

4 χρόνια χωρίς τον «Ψηλό» - Πόσο μας λείπεις ρε Τζίμη;

Ήταν Σάββατο 16 Μαΐου 2020, όταν μια δυσάρεστη είδηση πάγωσε ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Βέροιας. Ο Δημήτρης Γκίμας, προδομένος από την καρδιά του, άφησε την τελευταία του πνοή, εντός του διαμερίσματός του. 

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη σ' όλο το μπασκετικό κόσμο της Ελλάδας, με τους αθλητές του Φιλίππου να μην μπορούν να πιστέψουν, πως τόσο άδικα και πρόωρα, έχασαν τον προπονητή τους. Ήταν μόλις 55 χρονών...

Ο Δημήτρης Γκίμας ήταν αθλητής του Φίλιππου Βέροιας από το 1977 έως το 1994, ενώ από το 1999 εργαζόταν στον σύλλογο ως προπονητής. Ήταν μάλιστα εκείνος που οδήγησε την ομάδα στην Α2 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Εκείνη την σεζόν που έφυγε από την ζωή, ο Φίλιππος Βέροιας βρισκόταν στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, παλεύοντας για την παραμονή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο «Ψηλός» θα παρακολουθεί από εκεί ψηλά την ομάδα της καρδιάς του και θα είναι περήφανος για τις επιτυχίες του. Καλή αντάμωση Τζίμη!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ