Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χρυσό βραβείο στον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας για τις Ανθισμένες Ροδακινιές στα «Tourism Awards 2024»


Χρυσό βραβείο απέσπασε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας στα «Tourism Awards 2024» που πραγματοποιήθηκαν για 11η φορά, την Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.


Πρόκειται για κορυφαίο θεσμό της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, με τις υποψηφιότητες να αξιολογεί κριτική επιτροπή απαρτιζόμενη από πανεπιστημιακούς, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες του τουρισμού καθώς και από επαγγελματίες των επιμέρους τομέων αξιολόγησης.


Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας απέσπασε το χρυσό βραβείο των «Tourism Awards 2024», στην κατηγορία «Ύπαιθρος» της ενότητας «Travel Companies & Services», με την δράση του PrimaVER(i)A « Ανθισμένες Ροδακινιές » Flower Tourism.

Το βραβείο παρέλαβε η πρόεδρος του Τουριστικού Ομίλου Γιάννα Πιλιτσίδου, με την γραμματέα Νατάσα Κωνσταντινίδου και τα μέλη του Δ.Σ. Στέργιο Ζυγουλιάνο και Μαρία Σιλιγκούνα.


Όπως δήλωσε και η πρόεδρος του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας Γιάννα Πιλιτσίδου, «Το βραβείο αυτό αποτελεί την αναγνώριση μιας εθελοντικής δράσης, που πριν από 7 χρόνια κατάφερε να εγκαθιδρύσει στην Ελλάδα τον Τουρισμό της Θέασης των Λουλουδιών - Flower Tourism!
PrimaVera -PrimaVER(i)A - Η Άνοιξη ξεκινά από τη Βέροια!

Το βραβείο αφιερώνεται σε όλους τους αγρότες μας, στα υπέροχα χωράφια τους και στα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων από την αρχή της επανίδρυσης του ΤΟΒ έως σήμερα!

Συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερη χαρά και φαντασία για να αναδείξουμε σε όλο τον κόσμο το μοναδικό τοπίο του Ημαθιώτικου κάμπου!».



1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στον όμιλο , τα συγχαρητήρια μου και καλή συνέχεια ...Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ