Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ζήτησε την ενίσχυση του Αστυνομικού Σταθμού Πλατέος ο Μπαρτζώκας

Με κοινοβουλευτική αναφορά του προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο Τάσος Μπαρτζώκας αναδεικνύει την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Πλατέος Δήμου Αλεξάνδρειας με θέμα «Έκφραση περί αναβάθμισης του Αστυνομικού Σταθμού Πλατέος σε Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος».

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ζητά από τον Υπουργό να εξετάσει το ζήτημα που έχει προκύψει έπειτα από την υποβάθμιση το 2017 του αστυνομικού Τμήματος Πλατέος σε Αστυνομικό Σταθμό. Όπως επισημαίνει και στην αναφορά του, η υποβάθμιση αυτή συνιστά σημαντικό πρόβλημα για την ασφάλεια των πολιτών και την επαρκή αστυνόμευση μίας μεγάλης περιοχής, η οποία καλύπτει περίπου 12 χωριά και περί τους 10.000 κατοίκους!

Όπως τόνισε ο Βουλευτής, πρόκειται για ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει πολύ τα τελευταία χρόνια τις Κοινότητες που επηρεάζονται άμεσα από τη λειτουργία του αστυνομικού σταθμού και γι' αυτό και ο ίδιος στηρίζει την προσπάθεια για αναβάθμιση και ενίσχυσή του.

3 σχόλια:

  1. Κ πολύ καλά κάνει, γιατί υπάρχουν άτομα στη γύρω περιοχή τα οποία έχουν κάνει τις κλοπές και διαρρήξεις επάγγελμά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός! Τα χωριά μας δεν πρέπει να εγκαταλειφθούν, ούτε να αφεθούν στο έλεος. Οι κάτοικοι των χωριών πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενισχυση για γιατρους να κανετε..για οφθαλμιατρο ραντεβου στο Νοσοκομειο Βεροιας, απο τωρα τον Νοεμβριο δλδ 7 μηνες ...Δεν ντρεπεσθε;;; η βαλατε στοχο το εσοδο;;; και την ιδιωτικοποιηση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ