Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βεροιώτισσα Αγάπη ανέβηκε στην πασαρέλα του «Shopping Star»


Μια ακόμα Βεροιώτισσα ανέβηκε αυτή την εβδομάδα στην πασαρέλα του «Shopping Star», του τηλεπαιχνιδιού μόδας του STAR που παρουσιάζει η Ηλιάννα Παπαγεωργίου.


Ο λόγος για την 22χρονη Αγάπη από την Βέροια, φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη και... φρεσκοχωρισμένη και πονεμένη όπως δήλωσε, που ρίχτηκε στον αγώνα του shopping για να δημιουργήσει το τέλειο look στην αγορά του Χαλανδρίου, για «Οντισιόν για τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας», όπως είναι και το θέμα της εβδομάδας.

Η Αγάπη επέλεξε ένα total black outfit με μακρυά σατέν στράπλες τουαλέτα και κάπα, μαύρα πέδιλα, ένα εντυπωσιακό κολιέ με πέρλες και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μωβ πέτρες.

Η Ηλιάννα βρήκε γενικά σωστό το look αλλά έκανε κάποιες επισημάνσεις για τα παπούτσια, τα κοσμήματα και το μακιγιάζ. 


Σε γενικές γραμμές άρεσε και στις συμπαίκτριές της, οι οποίες όμως είχαν και τις ενστάσεις της, στάθηκαν στην έλειψη τσάντας, στην έλλειψη κραγιόν και στην λάθος επιλογή κοσμημάτων. Και λίγο πριν... «μαλλιοτραβηχτεί» με μια συμπαίκτριά της για την κριτική, ξεκίνησε η βαθμολογία. 


Η Αγάπη έλαβε 7, 6, 6 και 4, συγκεντρώνοντας 5,75 και ελπίζοντας σε μια καλή βαθμολογία από την Ηλιάννα την Παρασκευή για να στεφθεί η Shopping Star της εβδομάδας. Για να δούμε, θα καταφέρει η Βεροιώτισσα Αγάπη να κερδίσει τα 1.000 ευρώ;


Δείτε το catwalk της Αγάπης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ