Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ελληνική Παραγωγή»: Την Πέμπτη στις οθόνες με καλεσμένο τον αν.καθηγητή Πανεπιστημίου Colorado, Γιάννη Μηνά

Μια εκπομπή που δεν πρέπει να χάσει κανένας ροδακινοπαραγωγός!

Συνεχίζεται την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 ώρα 21:00, η διαδικτυακή εκπομπή «Ελληνική Παραγωγή». Αυτή τη βδομάδα καλεσμένος είναι ο αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Denver Colorado, Γιάννης Μηνάς. 

Ο εκ Πέλλας ορμώμενος ακαδημαϊκός στις ΗΠΑ, μιλάει στον Χρήστο Βοργιάδη για τη ροδακινοπαραγωγή στην Αμερική.

  • Πώς λειτουργεί το σύστημα παραγωγής και εμπορίας; 
  • Πόσες είναι οι εκτάσεις που καλλιεργούνται; 
  • Ποιο είναι το κόστος παραγωγής και ποιες οι τιμές πώλησης παραγωγού και αγοράς καταναλωτή; 
  • Πώς αποζημιώνονται οι Αμερικανοί ροδακινοπαραγωγοί;

Αυτά και άλλα πολλά, απαντώνται από τον Γιάννη Μηνά απευθείας από την Αμερική σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσει κανένας ροδακινοπαραγωγός.

Η εκπομπή προβάλλεται ζωντανά κάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από τα κανάλια της «Ελληνικής Παραγωγής» στο youtube https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv και στο facebook https://www.facebook.com/ellinikiparagogiwebtv ενώ παράλληλα αναμεταδίδεται από το www.veriotis.gr και www.imathiotikigi.gr.

Όλες οι εκπομπές είναι διαθέσιμες προς προβολή από το επίσημο κανάλι στο Youtube https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv κάντε την εγγραφή σας για να είστε ενημερωμένοι!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ