Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε ρυθμούς τελικού κυπέλλου η Ημαθία - Ποιος θα σηκώσει την κούπα;

Λίγες ώρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ημαθίας 2023-24, ενώ σήμερα (19/4) πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Το απόγευμα της Παρασκευής (19/4) η ΕΠΣ Ημαθίας πραγματοποίησε στο εστιατόριο “Τα Κιούπια” στον Κοπανό Ημαθίας την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ημαθίας, στον οποίο θα συμμετάσχουν το Σάββατο (20/4, 17:00) ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου και ο ΦΑΣ Νάουσα. Τυπικά γηπεδούχος θα είναι η ομάδα του Αγίου Γεωργίου.

Στην συνέντευξη τύπου συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας, από τον Απόλλωνα ο Πρόεδρος Αθανάσιος Δεβετζής, ο προπονητής Αντώνης Καρολίδης, ο αρχηγός Γιώργος Σαρκατζής και από τον ΦΑΣ ο Πρόεδρος Κώστας Κεράνος, ο προπονητής Γιάννης Κερλίδης και ο αρχηγός Γρηγόρης Αργυρίου.

Τον συντονισμό ανέλαβε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΗ, Χρήστος Μουχτάρης. Μετά την συνέντευξη ακολούθησε τραπέζωμα των δύο ομάδων, παρέα με την Ένωση και τους δημοσιογράφους.

Θυμηθείτε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου πατώντας ΕΔΩ.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη τύπου και φωτογραφικό υλικό στο sportsfan.gr

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ