Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πήγε... «Μαιευτήριο» ο ΣΥΡΙΖΑ

Το θέατρο αποτελεί το πιο άμεσο και αποτελεσματικό μέσο διάδοσης σημαντικών νοημάτων και αξιών, αφού κάθε μορφή τέχνης, διαπαιδαγωγεί τον άνθρωπο, τον βελτιώνει, τον κάνει καλύτερο και τελικά τον ηθικοποιει.

Η θεατρική παράσταση που ανέβηκε στη Βέροια με τίτλο: «Το Μαιευτήριο», μας μετέφερε σ' έναν κόσμο όπου όλα είναι προγραμματισμένα από το κράτος και την επιστήμη.Οι λειτουργοί τους θεωρούνται από τους πολίτες ως αυθεντίες και οι εντολές τους αντιμετωπίζονται ως θέσφατα. Μέσα σε ένα τέτοιο κοινωνικό πλαίσιο λοιπόν, ποια μπορεί να είναι η προσωπική διαδρομή του ατόμου και ποιες οι επιλογές του; Αυτή η κοινωνία που μοιάζει τόσο φουτουριστική και μακρινή, ακουμπάει άραγε στο παρόν;

Η Κυριακή Αδαμίδου και η Δέσποινα Παπαγιαννούλη του τομέα Πολιτισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας βρέθηκαν στη θεατρική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Βεροίας «Το Μαιευτήριο» του Θανάση Τριαρίδης, το οποίο παρουσίασε η θεατρική ομάδα «Σαρδάμ» σε σκηνοθεσία Βάσως Ζώκου.

Στην φωτογραφία διακρίνονται ο υπεύθυνος επικοινωνίας, προγραμματισμού και δράσεων του ΔΗΠΕΘΕ 
Τάσος Θώμογλου, ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λεωνίδας Ακριβόπουλος, η σκηνοθέτης Βάσω Ζωκου και η καθηγήτρια Μουσικης-Εκπρόσωπος της Περιφερειακής παράταξης Αλλαγή στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνη στο τομέα του Πολιτισμού Κυριακή Αδαμίδου.

2 σχόλια:

  1. Και εμείς πήγαμε, βεροιώτη.. και άλλοι πολλοί. τί μας νοιάζει για τον ΣΡΖ. πφφφφ πάλι τα καλύτερα νέα μας δίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος πεινάει...ρεεεερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ