Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πασχαλινά δέματα αγάπης του Ομίλου Προστασίας Παιδιού

Πέραν τον προιόντων που διανέμει σε μηνιαία βάση ο Ομιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας, επιπλέον εχθές, 24 Απριλίου 2024, έκανε διανομή

, ενόψει και των εορτών του Πάσχα, δέματα δώρων προς τα παιδάκια με είδη ένδυσης, υπόδησης, λαμπάδες, τσουρέκια, αυγά, κρέας, τυρί, ντόναντς, λουκουμάδες, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. 


Τα δέματα αγάπης γεμίζουν πάντα με είδη μακράς διαρκείας και πρώτης ανάγκης, τα οποία οι φιλάνθρωπες καρδιές όλων των μελών του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας προσφέρουν απλόχερα σε κάθε παιδί που ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, με στόχο ακριβώς να μη στερηθεί κανένα παιδί το Πασχαλινό δώρο. 

Οι συγκεκριμένες ενέργειες αποτελούν συνέχεια των δράσεων που πραγματοποιεί ο Ομιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας καθ όλη τη διάρκεια του έτους. 

«Ολες κι όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη θετική διαφορά στις γιορτές των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη. Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά. Μακάρι το φως της Αναστάσεως του Χριστού να λάμπει στις καρδιές όλων μας!», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ