Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα έτοιμα για το Final-8 Νεανίδων της Βέροιας

Ξεκινάει σήμερα, 29 Απριλίου 2024, η τελική φάση του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Νεανίδων και η ημέρα ξεκίνησε με τη συνέντευξη τύπου το πρωί στο Δημαρχείο Βέροιας.

Η Βέροια θα φιλοξενήσει την Μεγάλη Εβδομάδα από τις 29 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου την τελική φάση του του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Νεανίδων, στην οποία θα συμμετάσχουν ο Φίλιππος Βέροιας, ο ΓΑΣ Καματερού, ο ΑΟ Προσοτσάνης, ο Εθνικός Κοζάνης, ο Πανελλήνιος Νεάπολης Συκεών, η ΑΕΠ Πανόραμα, ο ΔΑΣ Ζεφυρίου και ο Βορέας Αλεξανδρούπολης.

Το πρωί της Δευτέρας, 29 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου Βέροιας η συνέντευξη τύπου, στην οποία συμμετείχαν οι διοργανωτές, ο Δήμος Βέροιας και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, ενώ το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι των ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, κατά σειρά, απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Τζαφερόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΑΠ/ΟΧΕ Ιωάννης Καραμπίνας και ο Τεχνικός Σύμβουλος Χρήστος Τζοβάρας.

Τον συντονισμό ανέλαβε ο κ. Στάθης Φιλιππάκης, ο οποίος στο τέλος παρέδωσε στον Δήμαρχο την επίσημη μπλούζα της διοργάνωσης και τη διαπίστευσή του καλώντας τον στους αγώνες, με τον κ. Βοργιαζίδη να δεσμεύεται ότι θα δώσει το «παρών».

Δείτε φωτορεπορτάζ από την συνέντευξη τύπου στο sportsfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ